8 načina da dekodirate njegov govor tela

Pruža dlan
Ovo je jasan znak da je zainteresovan. Pružanje dlana pokazuje da želite da posegnute za osobom i da ostvarite intimniji kontakt.

Gladi stomak
Kad muškarac gladi svoj stomak time pokazuje da je željan pažnje. Njemu treba neko ko će ga stalno hvaliti i davati mu komplimente.

Naginje se blizu
Kad se muškarac nagne sasvim blizu, znajte da mu je seks na umu. Na ovaj način pokazuju da žele da ostvare fizičku vezu sa vama.

Opuštena ramena
Kada ima nemarno držanje tela, nemojte misliti da mu nije stalo do vas. Naprotiv, opuštena ramena i telo pokazuju da mu je sa vama prijatno.

Oprašta se uz lagani poljubac
Time pokazuje da je brižan i da želi da se brine o vama. Nežni poljupci otkivaju njegovu nežnu stranu.

Mazi vam glavu ili leđa
Dovoljno je osetljiv da ima potrebu da se brine o vama, ali takođe je i strastven kada je seks u pitanju. To je muškarac sa kojim možete da isprobate nove stvari u krevetu.

Sedi na rukama
Kada sedi na rukama, zapravo pokazuje da puno razmišlja o tome šta će da kaže. Ne želi da zabrlja nekom pogrešnom izjavom jer želi da vas impresionira.

Pomera kosu sa vaših očiju
Ako sklanja kosu sa vaših očiju sa osmehom na licu, to znači da želi da se poveže sa vama. Ako to radi hitro i rutinski, ona pokazuje da je perfekcionista koji voli da sve bude pod konac.

Izvor: 24sata/ foto: Shutterstock

Pogledajte još