Čestitka Jelene Karleuše: Najvažnije je biti čovek!

Jelene Karleuša je na svom Fejsbuk profilu napisala novogodišnju čestitku.

Prenosimo je u celosti:

“Mili moji…️

Još jedna godina je iza nas. Za mene burna, i više od toga! Bili ste uz mene, podržavali me i davali mi snagu da se borim. Zajedno sa mnom, proživljavali ste moje najlepše ali i najteže trenutke… Sve znate o meni, i kad sam srećna, i kad sam tužna, kada putujem, kad pevam, šta želim i sanjam… Žao mi je što ja ne mogu da znam šta su vaši snovi, vaši problemi, kad ste bolesni, siti ili gladni, zdravi ili bolesni… Ne mogu sve da vas zagrlim, zaštitim, poljubim… Ali sam ipak tu za vas.

Vi ste sav moj svet koji zajedno gradimo. Svet u kome nema odustajanja, u kome se glava drži visoko i kada je najteže, u kom smo najlepši iako plačemo, kada pevamo i igramo kao da sutra ne postoji. Ne uklapam se u šablon, i nikad neću. Ne pripadam onom što je normalno na Balkanu. Na meni se slomio kalup. Često me je teško slediti i razumeti. Lako me je mrzeti ali još lakše voleti, kada iza moje maske proviri večito dete spremno do smrti da se bori za sopstvene ideale. Nikom ne preporučujem da se bori sa vetrenjačama kao što to uzaludno radim ja… Ali znam da sam barem u lavovskom ponosu, obrazu, stavu i hrabrosti-dobar uzor. Ne znam da se savijem i povijem, zato me lome. Vi budite mudriji od mene. Ne znam da ćutim, a ćutanje je nekad zlato. Ne znam da mrzim i kada mi čine zlo. Vi ne dozvolite da vam zagorčavaju život. Budite BORCI, jer život je BORBA. Kad padnete, ustanite. To ste valjda naučili od mene. I dok vas život mazi i udara, zapamtite moje reči-NAJVAŽNIJE JE BITI ČOVEK. U svakoj situaciji.

Tačno u ponoć poželeću svima vama mir i blagostanje, zdravlje i sreću vašim najmilijima… I da vam Nova 2014. godina donese ispunjenje barem jednog sna. Moj životni san je ispunjen a to ste VI.

SREĆNA NOVA GODINA!️

Vaša JK”

Pogledajte još