Ljubavni horoskop za 2. januar

OVAN (21.3.- 20.4.).
Sa Marsom, vladaocem vašeg znaka u Vagi za mnoge ste neprepoznatljivi. Trudite se da ostavite utisak suprotan onome kako se zaista osećate. Neko s kim ste izuzetno bliski, moguće da se radi o bliskom saradniku, udvaraće vam se na javnom skupu. Savršeno vam odgovara atraktivna plavokosa osoba koja vodi bogat društveni život jer su asteroidi ljubavi  u astrološkoj kući društvenog života.

BIK  (21.4.- 21.5.)
Porodica pokušava da se meša u vaš život iz najboljih namera. Savetuju vam nešto što vi nerado prihvatate ali to isto kada vam kažu prijatelji, voljni ste da usvojite kao savet ii sugestiju. Tranzit Meseca preko astrološke kuće inostranstva donosi u vaš život nekog ko je trenutno van zemlje ili često putuje. Moguće poznanstvo sa umetnikom. Čuvajte se sopstvenih misli, naročito ljubomore i preteranog maštanja.  Uran je loše aspektovan u astrološkoj kući tajnih želja i tajnih ljubavi.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)
Niko ne može da vas uveri da po nekim bitnim pitanjima grešite, naročito kada pravite jaz između porodice i partner ili se postavljate kao neko ko je pod pritiskom, bilo jedne ili druge strane. Slobodni Blizanci mogu očekivati poznanstvo sa Vagom ili Vodolijom koji se bave umetnošću. Ipak, to verovatno nije dovoljno naročito ako vam se dopada neko ko je umetnička priroda. Pokušajte da sa Vodolijom i Strelcem napravite neku vrstu dogovora jer nameta snage da joj se suprotstavite.

RAK ( 22.6.-22.7)
Mesec,vladalac vašeg znaka prelazi  preko Jarca što se dešava jednom mesečno i donosi promene planova koji se odnose na ljubavni život ili mogućnost neočekivanog susreta sa nekim koga možete smatrati veoma bitnim u emotivnom smislu, bilo da se radi o sadašnjoj ili nekadašnjoj simpatiji.Odgovaraju vam susreti tokom dana ali veče bi moglo doneti razne vrste problema u komunikaciji naročito ako se tipičan Rak

LAV (23.7.- 22.8.)                    
Zbog  Marsa u Vagi mnogi su verovatno zaljubljeni ili veoma zaljubljivi. Zbog Severnog Mesečevog čvora u Škorpiji pokušaćete da budete racionalni Ipak, ponašaćete se previše čudno za vašu okolinu koja je navikla da vas vidi kao manje direktnu osobu. Bićete ipak mnogo uzdržaniji nego inače jer je Venera, planeta ljubavi u retrogradnom hodu.Trebalo bi da budete mnogo uviđavniji  prema Ribama.

DEVICA ( 23.8.-22.9.)
Merkur, vladalac vašeg znaka u Jarcu zbog čega su i vaši aduti nedovljno jaki bilo da se udvarate ili se u dugoj vezi i pokušavate da partnera ubedite u nešto što on ne želi da prihvati. Osećate se sjajno u društvu osobe koja pokazuje prema vama veliku dozu privrženosti i nežnosti.Verujete da ćete moći da ubedite Vagu i Vodoliju u ono što želite. To će uspeti septembarskim  Devicama dok će one rođene pred kraj znaka verovatno biti u prilici da se sretnu sa jednim Ovnom.

VAGA (23.9.- 22.10.)
Pokušaji da izađete iz krize,ako imate bilo kakvih sumnji u pogledu vaših sposobnosti da zavedete jednog Lava ili Ovna, rešiće vam neko ko će vam dati otvoreni dokaz svoje naklonosti. Mnogi Strelci izbegavaju upravo da s bilo kim razgovaraju o svojim problema. Osećate veliku privlačnost prema osobi sa kojom ste se upoznali na putu, moguće da se radi o nekom drugom Strelcu.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.).
Ne bi trebalo da odustanete od svojih planova u vezi sa Ribama, drugom Škorpijom, Jarcem ili Rakom. Ima mnogo onih koji su vam privrženi ali i dosta onih kojima se udvarate ili im dajete na znanje da vas interesuju čak i ako to nije slučaj. Imate veliku potrebu da oprobate snagu svog šarma u većem društvu.Ne bi trebalo da donosite preuranjene zaključke, naročito ako vam se dopada osoba o kojoj ne znate mnogo a čuli ste kontraverzne priče.

STRELAC
Mnogi se bave vašim privatnim životom više nego što vam to odgovara. Osećate se spremnim da uđete u novu vezu, naročito sa nekom pouzdanom osobom koju duže vreme poznajete, moguće da se radi o Biku ili Vagi. Pokušaćete da dokažete nekom da ste u pravu po nekim bitnim pitanjima čak i ako to tu osobu mnogo ne zanima. Budite iskreniji prema onima koji su vam naklonjeni i nemojte se preterano opterećivati željom za moći jer sledi rasprava.

JARAC (22.12.- 19.1.)
Veče bi moglo doneti smirivanje situacije na ljubavnom planu ili prijatan susret, naročito februarskim Ribama. Oni koji su rođeni pred kraj znaka skloni su da ulaze u flert ili da nepromišljeno daju obećanja nekom koga ne poznaju dovoljno. Mlade Ribe treba da se pričuvaju uniformisanih lica. Žene će biti posebno sklone da se zaljubljuju u starije muškarce ili u veoma ozbiljne, ambiciozne osobe, moguće one koji se bave nekim sportom ili se bave biznisom ali i medicinom.

VODOLIJA (20.1.- 19.2.) 
Tranzit Marsa donosi mnogima mogućnost romanse na poslu, posebno sa osobama koje zbog posla često putuju. Kako Venera koja pravi napet aspekt sa  Marsom, mnoge Vodolije mogu biti posebno uzbuđene susretom na koji duže vreme čekaju. Imate veliku potrebu da ostvarite romantičnu vezu sa nekim koga ne poznajete dovoljno a koga ste nedavno upoznali. Ukoliko ste muškarac, predstoji vam veza sa mladolikom osobom koja je uz to i pričljiva.

RIBE (20.2.- 20.3.)
Vaša skromnost dolazi do izražaja u ljubavnom životu, jer je prepun znak Jarca i ponašate se kao da ne možete da upravljate svojim životom nego to treba da čine drugi. Ako ste muški predstavnik ovog znaka, moraćete da budete pričljiviji zbog pozicije asteroida Erosa . Postavite svoju vezu, brak ili odnos sa partnerom, kako god ga nazivali, na zdrave osnove i obavite razgovor koji dugo odlažete jer Mars u Vagi prilično otežava situaciju pripadnicima vašeg znaka.

Izvor: astrozenit

Pogledajte još