Ivana Đerisilo i Ognjen Kajganić čekaju sina

Priča o trudnoći odbojkašice Ivane Đerisilo koja čeka bebu sa rukometašem Ognjenom Kajganićem, veoma je zaintrigirala domaću javnost s obzirom na to da su mnogi u njihovu vezu započetu u martu bili prilično neupućeni.

U međuvremenu, u potpunoj diskreciji i van domašaja javnosti, tri meseca zaljubljenosti bilo im je sasvim dovoljno da shvate kako vide jedno drugo kao partnere koji bi mogli kroz život da dele roditeljsku ulogu. Nedugo zatim obradovala ih je upravo ta najlepša i priželjkivana vest – da će njihov tim dobiti novog malog člana i to uoči godišnjice početka njihovog zabavljanja.

Ono što je budućeg tatu učinilo još ponosnijim jeste vest koju su saznali na nedavnom Ivaninom lekarskom pregledu - zgodna odbojkašica postaće mama dečaka, što je budućeg tatu učinilo još radosnijim i ponosnijim jer će tako porodica Kajganić dobiti malog naslednika.

"Osećam se super u trudnoći i svakoj ženi poželela bih isto, ali ipak ne bih još detaljisala na tu temu ", rekla je prošle

Ona još ne planira da ozvaniči odnos sa svojim partnerom Ognjenom Kajganićem koji je izuzetno brižan prema svojoj voljenoj s kojom je otpočeo zajednički život.

Story.hr

Pogledajte još