Ljubavni horoskop za 3. januar

OVAN (21.3.- 20.4.).
Zbog preterano naglašenog znaka Jarca osećate se prilično konfuzno po pitanju odluka koje treba da donesete kada je u pitanju ljubavni život ili porodični, bez obzira koja ste generacija. Moguće da je partner prilično ljubomoran ili vam daje povod da vi budete sumnjičavi. Niste sigurni koga treba da pitate za savet, bez obzira da li se radi o stručnjaku ili o bliskom prijatelju.

BIK (21.4.- 21.5.)
Iako ste okupirani poslom, imate dovoljno vremena da se posvetite rešavanju dilemma u vezi sa ljubavnim životom. Nekome je veoma bitno sa vas ima za parijtaelja bar ako ne želite neku ozbiljniju vezu.Trudite se da osvojite naklonost nekog ko vam se duže vreme već dopada i s kim niste uspeli da se možda vidite izvesno vreme. Ako spadate u preduzimljive predstavnike vašeg znaka, verovatno ćete dati povod osobi koja vam se dopada da vam se javi.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)
Iako je Mesec u Blizancima što bi trebalo da vam odgovara, konfuzni ste zbog prenaglašenog znaka Jarca što vas čini istovremeno znatiželjnim, posesivnim,ljutim ili sklonim da se vređate za svaku sitnicu.Ovo bi mogao biti za vas stresan dan ako ste već u zategnutim odnosima sa partnerom a tranzit Sunca se negativno na predstavnike vašeg znaka, posebno kada je u pitanju osoba koja je slične struke vašoj ili je znate iz poslovnih krugova.

RAK ( 22.6.-22.7)
Mesec, vladalac vašeg znaka u Vodoliji nikao vam ne odgovara, naročito ako ste tipičan osetljiv Rak jer prenaglašen znak Jarca vas čini spremnim da razmislite o pomirenju sa nekim ko je uporan da vas ponovo osvoji. Neko ko je veoma dominantan ima potrebu da vam nametne svoje stavove, da vas uverava u svoja iskrena osećanja ili da vam daje obećanja koja vi niste sigurni da li će ispuniti

LAV (23.7.- 22.8.)

Sunce, vladalac vašeg znaka i vašeg ega već je na neki način ugroženo jer je pod uticajem planeta u Jarcu i vi ste prilično uzdržani iako nema nikakve potrebe za tim. Trebalo bi da budete mnogo srdačniji prema Biku ili Vagi koji se trude da vam ugode po mnogim pitanjima. Veza sa Blizancima ili Devicom može biti veoma stresna, naročito ako se radi o osobama koje imaju stroge kriterijume.

DEVICA ( 23.8.-22.9.)
Pokušajte da budete maksimalno pažljivi prema partneru jer je on zbog nečeg nakraj srca ili potpuno okupiran nekim drugim temama o kojima vi mnogo i ne znate. Trudite se da ga savetujete u vezi sa nečim što je vama interesantno. Želite da se posvetite nečemu što vas okupira iako znate da se partneru to neće dopasti. Imate veliku potrebu za nežnošću ali to malo ko može da uoči.

VAGA (23.9.- 22.10.)
Verujete u mogućnost obnove veze sa nekim ko je nekada mnogo bolje statusno ili finansijski stajao nego sada. Ako ste dama Vaga, trudite se da partneru podižete moral i da ga podstičete da budete istrajan u realizaciji svojih poslovnih planova. Bilo bi dobro da se javite Vodoliji, Ovnu ili nekom s kim ste inače uvek bili na istim talasnim dužinama.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.).
Veoma ste tajanstveni po pitanju ljubavi i dajete na znanje svima,čak i vašim najbližima, kako članovima porodice tako i prijateljima, da ne treba da se mešaju u vaše odluke. Pomalo ste ektravagantni, neuobičajeno se ponašate u stvari moguće a ste prilično nesigurni u sebe.Verujete da su Ribe iskreni prijtelj i da možete da se uzdate u njih. Moguć je susret na kućnoj zabavi sa nekim ko vam je veoma drag.

STRELAC
Osećanja su vam potpuno pomešana kada je u pitanju odluka koja se tiče ne samo vas nego i vaše partnerke, naročito ako ste pred nekom vrstom važne odluke ili čak razmišljate o razdvajanju. Bilo bi dobro da zaboravite nekog ko vas je u priličnoj meri opsedao u izvesnom periodu vašeg života. Želilte da se pomirite sa nekim ko vam se veoma dopada. Ako se radi o impulsivnoj osobi sa kojom nikada ne znate na čemu ste, nemojte se nepotrebno nervirati.

JARAC (22.12.- 19.1.)

Dobro znate šta želite i jasno vam je da to ne možete da dobijete. Previše su vam visoki kriterijumi ne samo za ljubav nego i za ono što bi trebalo da se dogodi da biste vi bili srećni. Želite da budete uvek u društvu onih koji deluju pozitivno na vas ali ste svesni da to nije moguće. Imate mnogo dilema u vezi sa nekim ko vam se otvoreno udvara, čak iako niste slobodni.

VODOLIJA (20.1.- 19.2.)

Osećate se spremnim da se na neki način žrtvujete za partnera ili da mu učinite uslugu do koje je njemu veoma stalo. Ako ste i vi i partner veoma ambiciozni, bićete u prilici da razgovarate o obziljnim poslovima koje ćete verovatno u dogledno vreme zajedno započeti. Neko će vas pozvati na koga inače niste računali ili niste verovatli da je bilo moguće da će vas se setiti, naročito ako ste bili neprijatni kod pri poslednjem susretu.

RIBE (20.2.- 20.3.)
Ovo je za većinu predstavnika vašeg znaka prilično uzbudljiv dan, romantični ste i dajete na znanje da očekujete od drugih da se prema vama ponašaju sa poštovanjem. Neko ko živi u inostranstvu posebno vas intrigira.Želite da dobijete u vremenu, naročito ako se radi o vezi sa vatrenim znakom koji vas je već više puta razočarao. Slobodni mogu upoznati jednu Škorpiju u koju imaju veliko poverenje.

Izvor: astrozenit

Pogledajte još