Da se ne zaboravi: Uspomene pretočene u unikatne albume

Touch Your Story albumi nastali su iz potrebe da se uspomene sačuvaju na najoriginalniji način. Uploadovanje, sšereovanje i lajkovanje slika izbrisalo je uspomenu na fotografiju u albumu koji će vam uvek biti pri ruci.

Odakle ideja da krenete u izradu unikatnih albuma?

Ideja za albume Touch Your Story krenula je tako što sam pravila poklon-album drugarici. Ona se udavala na Azorskim ostrvima, a budući da sam sve sve htela da stavim u jednu priču i da su me oduvek privlačili pokloni koje sama dizajniram, došla sam na ovu ideju. Nakon tog prvog albuma, krenule su da stižu ponude iz inostranstva da i drugim parovima pravim albume, kako bi njihovu priču uokvirila i napravila poklon koji će pamtiti za ceo život.

(old_image)

Koje su prilike za koje ljudi naručuju ovakve albume?

Do sada sam uglavnom radila za parove - godišnjice, venčanja, ali i za dečije rođendane. Tematika moze da bude bilo koja, a ono što je bitno je da su albumi prilagođeni svakoj priči i u potpunosti su lični. Dakle, slike uklapam u priču sa značajnim datumima i citatima koji prate tematiku koja je bitna naručiocu.

(old_image)

I sve to u doba društvenih mreža i šerovanja?

Naravno da je uvek lakse odštampati slike ili ih samo sačuvati na kompjuteru, ili ih objaviti na FB ili instagramu. Međutim, ja se trudim da se posvetim svakoj priči ponaosob kako bi zaista svaka bila jedinstvena. Na početku procesa kreiranja albuma prvo se konsultujem sa mušterijama i dolazimo do konačnog rešenja.

(old_image)

Odakle ste sve do sada imali porudžbine?

Pored Portugala, imala sam narudžbine za mladence iz Francuske, Austrije kao i iz Australije. Početkom januara planiram da proširim pricu i na Ameriku, budući da idem tamo na put.

Kombinacijom vaših najboljih fotografija i ličnih želja u saradnji sa Dunjom možete napraviti Foto priču ili idealan poklon za drage osobe. Njene radove možete pogledati na njenoj Fejsbuk stranici.

(old_image)

Foto: Facebook

Pogledajte još