Napravite privlačan profil: Evo kako treba da izgleda ako tražite partnera

Kako smo nedavno pisali, upravo je ova nedelja, 5. januar uveče vreme kad ljudi najviše traže partnere onlajn. Ako i vi spadate u tu populaciju, evo nekoliko zgodnih saveta koje je prikupio Daily Mail.

Naime, oni su napravili istraživanje među 4 hiljade svojih čitatelja koje su pitali kako izgledaju najprivlačniji profili suprotnog pola, a rezultati su pokazali da između virtuelnog i stvarnog sveta postoje velike razlike.

Za početak, ako u slici profila imate celo telo, a ne samo glavu, dobićete 203 odsto više poruka. Zanimljivo, nije li?

Istovremeno, fotkanje sa životinjama ili najboljim prijateljem smanjuje vam popularnost, i to poprilično - 42 dosto ženama i 53 odsto muškarcima. Zato se muškarci moraju fotkati na otvorenom, jer im to diže popularnost za 19 odsto, a žene će dobijati čak 60 odsto više poruka ako se fotkaju unutra.

Selfiiji muškarcima smanjuju popularnost za osam, a ženama dižu za četiri odsto, pa i na to obratite pažnju.

Što se tiče teksta, i tu postoje značajne razlike. Žene ne bi trebalo da spominju bivše i decu, dok muškarcima upravo to magično diže popularnost - razvod ili raskid donose 52 odsto više poruka, sin ili kći za sedam odsto, dok ženama to ruši popularnost za jednak procenat.

Poruke treba da budu kraće - 100 do 200 reči dobijaju 10 odsto više poruka, treninzi i čitanje dižu broj poruka za daljnjih 21 odsto, a muzika 15 odsto.

Direktne žene koje već u prvim porukama pominju piće ili večeru dobijaju 73 odsto odgovora više, a muškarcima to ipak ne pali - broj odgovora pada za trećinu. Isto tako, ako muškarci krenu s rečima draga ili lepotice, pada im popularnost 13 odsto, dok ženama raste neverovatnih 118 odsto.

Za kraj - smajlić 🙂 diže popularnost 13 odsto, ali 🙂 za celih 60 odsto!

Eto, sad znate šta vam je činiti ... 🙂

Izvor: Metro-portal.hr
Foto: americasbride.com

Pogledajte još