Na putu do srodne duše žene poljube 15 muškaraca

Možda nije neka uteha za devojku kojoj je drugi put slomljeno srce, ali već treća veza mogla bi da bude sa Gospodinom Pravim, pokazalo je istraživanje britanskog sajta eHarmony, u kojem je učestovalo 2.000 ispitanika.

Pre nego što nađe čoveka svojih snova, žena se u proseku poljubi sa oko 15 muškaraca i ostvari dve veze. Do vremena kada će se skrasiti, žena će preživeti četiri katastrofalna sastanka, bar jednom će dobiti "korpu" i imaće jednogodišnje veze sa petoricom muškaraca.

Sa druge strane, muškarci će biti odbijeni barem dva puta i imaće oko šest šema za jedno veče, pre nego što pronađu partnerku koja je za njih savršena.

Jedan od četiri muškaraca koji su singl rekli su da žele ozbiljnu vezu, nekoga sa kime bi mogli da osnuju porodicu, dok je petina muškaraca zabrinuta da će ceo život ostati usamljeni.

Ipak, pre nego što se konačno skrase, muškarci će u proseku ići na sastanke sa osam različitih žena, tri sastanka "na slepo", a tri dame će upoznati putem Interneta u želji da nađu onu pravu. U potrazi za idealnom partnerkom, muškarac će u proseku poljubiti 16 različitih žena i upustiće se u osam veza.

Čini se da i muškarci i žene prolaze kroz slične stvari dok ne nađu svoju srodnu dušu, ali sudeći prema rezultatima ove studije, razlikuju se kada je reč o broju seksualnih partnera.

Žene će u proseku tokom života imati sedam seksualnih partnera, a muškarci oko deset.
Međutim, i jedni i drugi bivaju prevareni makar jednom u nekoj od svojih veza, ali će takođe barem jednom i sami prevariti partnera ili partnerku.

Ako još uvek niste našli nekoga ko vam je poseban, nemojte da brinete - osam od deset ispitanika reklo je da su svoju srodnu dušu upoznali kada su se najmanje nadali.

Istraživanje je takođe pokazalo da 94 odsto žena veruje da postoji prava ljubav, dok u to veruje 88 odsto muškaraca.

Izvor: Mondo
Foto: Morguefile

Pogledajte još