Seks snimak Kejt Midlton i princa Vilijama

Protekla godina je prošla u velikoj potražnji za seks videom Princa Vilijama i Kejt Midlton. A prema objavi kompanije Vivid Entertejnment, potraga za ovim snimkom je na listi najtraženijih.

Sva je prilika da jedna od stvari koja se nikada neće desiti jeste mogućnost objavljivanja seks snimka Princa Vilijama i Kejt Midlton. Međutim, kompanija Vivid Entertejnment svetski lider u distribuciji seks snimaka poznatih ličnosti, objavila je da je par plave krvi na listi najtraženijih parova za seks snimke za ovu godinu.

Kejt (31) i Vilijam (31) su prvi na listi već tri godine unazad. Kejtina trudnoća je par učinila još popularnijim kao i njihov zdrav izgled i stil koji predstavljaju u javnosti.

- Mi smo svesni da je izuzetno mala verovatnoća da ubedimo ovaj par da snime seks video, ali zato postoje liste želja koje pokazuju da se ipak tome nadamo- izjavio je osnivač kompanije Stiven Hirš.

Ovo nije prvi put da kompanija Vivid Entertejnment nudi ogromne količine novca poznatima za seks snimak. Princu Hariju je bilo ponuđeno deset miliona dolara za učešće u porno filmu nakon njegovih golišavih slika iz Las Vegasa. Pipi Midlton je bilo ponuđeno miliona dolara za seks snimak nakon njenih slika u donjem vešu koje su preplavile internet.

Pored članova kraljevske porodice, kompanija svoje nade ulaže u top dva para svetske javne scene – Kejti Peri i Džon Majer i Bijonse i Džej Zi.

Izvor: Blic

Pogledajte još