Obdukcija tela Pola Vokera: Uzrok smrti brojni prelomi i opekotine

U krvi nastradalih nisu nađeni tragovi droge ili alkohola. Automobil se kretao brzinom većom od 160 kilometara na sat, te su glumac i njegov prijatelj život izgubili skoro istog momenta kada su udarili u banderu.

Pol Voker prilikom stravične nesreće u kojoj je nastradao 30. novembra polomio je skoro sve kosti usled žestokog udarca u uličnu sijalicu, i život izgubio skoro istog trenutka! Obdukcijom je pokazano i da je telo bilo sprženo do neprepoznatljivosti zbog eksplozije koja je usledila.

(old_image)

Slika: Dan Watson/AP

Kao zvanični uzrok smrti slavnog glumca navode se kombinovane posledice brojnih preloma i opekotina. Organe je bilo nemoguće donirati jer su bili potpuno spaljeni.

Njegovo telo pronađeno je na suvozačevom mestu u odbrambenom stavu, što pokazuje da je pokušao nekako da se zaštiti, a pored Vokera, na vozačevom mestu, pronađeno je ugljenisano telo njegovog prijatelja Rodžera Rodasa koji je takođe na mestu ostao mrtav.

Desni ručni zglob mu je napukao, a leva ruka slomljena. Zadobio je višestruke prelome po telu, uključujući i vilicu, rebra, kao i frakturu lobanje.

U njihovim telima nisu pronađeni tragovi droge ili alkohola. Automobil se kretao brzinom većom od 160 kilometara na sat, te su pri strahovitom udaru obojica poginula skoro istog momenta.

Izvor: Telegraf

Pogledajte još