Ljubavni horoskop za 4. januar

OVAN
Već duže vreme si divlja, neobična, eksentrična. Sada su ti misli usmerene na finansijske probleme, a mogući su u veći troškovi. Malo si lenja,uživa ti se i nestrpljivo planiraš kako da što bolje provedeš praznične dane. Mnoge žene Ovnovi će biti gracioznije sa pokretima koji su manje oštri. Varnice u najbližoj okolini se osećaju. Uzdrži se da se te varnice ne pretvore u svađu. U kući dominiraš.

BIK

To što insistirate na ljubavi po svaku cenu za sada vam ne donosi nikakve rezultate, a vrlo brzo ćete i sebi priznati. Polako počinjete da se okrećete poslu koji ste zanemarili i zbog toga propustili nekoliko povoljnih prilika. Troškovi vas očekuju na svakom koraku. Odnosi u braku će se smiriti ako pustite partnera da vodi glavnu reč. U protivnom se spremite za puno „zvocanja“. Kada je vaše zdravlje u pitanju imaćete problema sa varenjem i krvnim pritiskom.

BLIZANCI

Karijera vam je u blagom zastoju. Isplate vam zaostaju. Novine koje ste želeli da uvedete moraju sačekati neka bolja vremena. Kada je ljubav u pitanju imaćete više uspeha nego što ste očekivali, jer ponovo ste neodoljivi za suprotan pol. Blizanci koji su u braku imaće svakodnevne nesuglasice sa partnerom. Slobodni iz ovog znaka ulaze u vezu koja može prerasti u ozbiljnu ako uspete da kontrolišete početnu nervozu i ne preplašite budućeg partnera.

RAK
Mnogo bračnih glavobolja zarad nerazumevanja među partnerima. Posao vam skreće pažnju i prioritet vam je u ovom trenutku. Budite oprezni da u žurbi ne pravite greške pogotovu ako vam je posao sređivanje dokumenat, računovodstvo, papiri od vrednosti. Na ljubavnom planu idu bolji dani, ali ne držite se tvrdoglavo svog stava. Niste uvek vi u pravu.

LAV
Ništa vam ne može naškoditi. Nijedna reč iz vaše okoline nema onu pogubnu jačinu kao nekada. Povoljne prilike na poslu i bolja zarada. Kućni troškovi skoro sve odnesu, ali vi se trudite da se ne plašite budućnosti. Odnosi sa partnerom u ovom periodu biće spontani i puni razumevanja. Zajedničkim snagama ćete graditi dobru i kvalitetnu budućnost.

DEVICA
Finansijski nepovoljan period polako prolazi. Polako isplivavate iz dugova. Neki ljudi vas stavljaju na probu, ali vi ste toga svesni od početka. Imaćete manje tegobe sa disajnim organima. Bračne Device doživljavaju preporod i odnosi su harmonični, ali više zahvaljujući partneru i njegovom strpljenju. Slobodne Device se trude da budu nepristupačne svima oko njih. Ukućani neće razumeti vaše neraspoloženje.

VAGA

Na zdravstvenom planu postoji mogućnost za urološkim problemima. U kući je situacija napeta, a kako će se dalji odnosi razvijati u ovom trenutku zavisi od vas. Blistate i niko vam ne može odoleti. Možete imati burnu i strastvenu avanturu sa jednim Jarcem. Vage u braku imaju dobre odnose sa puno razumevanja. Budite oprezni pri finansijskim transakcijama ovih dana.

ŠKORPIJA
Imaćete okršaje u kući. Možda je vreme da pravite radikalne poteze. Ovo posebno važi za Škorpije prve dekade. Neke finansije kasne, a vi postajate nervozniji što utiče na odnos sa partnerom. Generalno haotičnost će brzo proći i sve vam kreće uzlaznom linijom. Slobodnima na ljubavnom planu ništa posebno novo. Zdravlje vam je uglavnom dobro osim manjih tegoba sa krvnom slikom.

STRELAC
Finansije su nepredvidljiva kategorija ovih dana. Zdravlje vam je osrednje. Problemi će proći ali ćete vi osećati hroničnu napetost. Odnosi u braku su napeti i zategnuti i moguće su svađe. Neki od vas su prilično aktivni da pronađu osobu koja im odgovara. Još neko vreme ćete čekati.

JARAC
Nasmejte se malo, previše ste ozbiljni. Manji problemi sa cirkulacijom ovih dana. Finansijska situacija je uglavnom stabilna. Slobodnim Jarčevima se dešavaju lepe stvari. Nemojte da propustite šansu za jednom kvalitetnom vezom. Ovo posebno važi za Jarčeve druge i treće dekade. Bračni iz ovog znaka imaće dosta svađa u kući. Neraspoloženje će vladati i među prijateljima.

VODOLIJA

Posavetujte se sa prijateljem oko ulaganja u nove poslove. Dobićete kvalitetan i pravi savet. Bitno je da ne žurite, jer nije vreme za ishitrene odluke na polju posla. U braku imate maksimalnu podršku partnera, kao i razumevanje. Vodolije koje nisu u braku mogu očekivati buran ljubavni period sa više partnera. Jedna Škorpija će vas smiriti.

RIBE
Blokada nestaje, vi razmišljate kako da jednom članu familije pomognete u daljem životu. Komuniakcija sa okruženjem nije na zavidnom nivou, ali vi se trudite da ne pokazujete preterano nezadovoljstvo sada. Na poslu neprijatelji nisu više u mogućnosti da vam nanesu štetu. Jedna Vodolija će direktnim nastupom da vas osvoji. Burni i strasni dani vas očekuju.

Izvor: Mojastrolog.rs

Pogledajte još