Zorana Pavić doživela srčani udar!

0

Lekari joj preporučuju mirovanje!

Pevačica je osetila ošte bolove u grudima i odmah pozvala drugaricu koja ju je odvezla u jednu privatnu kliniku gde je ustanovljeno je da ima lakši srčani udar.

– Zorana se već neko vreme bliskim prijateljima žalila na tahikardiju ali je verovala da nije reč ni o čemu ozbiljnom. Nekoliko dana pred Novu godinu osetila je ošte bolove u grudima i odmah pozvala drugaricu koja ju je odvezla u jednu privatnu kliniku. Pevačica je odmah smeštena u koronarnu jedinicu i ustanovljeno je da ima lakši srčani udar. Ukazana joj je pomoć i prepisana terapija, a posle nekoliko dana opservacije puštena je na kućno lečenje – priča dobro obavešteni izvor.

On dodaje da se pevačica sada mnogo bolje oseća:
– Lekari su joj preporučili mirovanje, što joj je voma teško palo jer je u poslednje vreme okupirana brojnim poslovnim obavezama. Zahvaljujući svom veselom duhu odlično je podnela sve što ju je snašlo i rešila da se odmah vrati svojim uobičajenim poslovima.

Zorana je potvrdila da je pre nekoliko dana imala infarkt i da nije zabrinuta za soje zdravlje.

– Ma hajte, ništa strašno. Izdržalo je moje srce i gore stvari od jednog infarkta rekla je Zorana i dodala da se sada mnogo bolje oseća kao i da se već vratila svojim svakodnevnim aktivnostima.

Izvor: Alo

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.