SAM JE KRIV: Adilova publika se smorila na njegovom nastupu

Pevač održao prvi koncert otkako je prebio suprugu Anu, ali atmosfera na reprizi Nove godine nije bila na nivou.

Adil Maksutović, koji je u žižu javnosti dospeo početkom decembra, i to zbog prebijanja nevenčane supruge Ane, ćerke Džeja Ramadanovskog, ponovo je stao pred mikrofon. Adil je, naime, uz Jelenu Rozgu nastupio 1. januara u hotelu „Palas“ u Petrovcu na Moru.

- Publika je bila oduševljena nastupom Jelene Rozge, koja je atmosferu dovela do usijanja, što se ne može reći i za Adila. Tokom cele večeri među gostima su se mogli čuti pogrdni komentari, ali je bilo i onih koji su igrali i veselili se uz Adilove pesme - kaže naš izvor s lica mesta i dodaje:
- Atmosfera za vreme Adilovog nastupa bila je čudna, većina ljudi je ostala da sedi na svojim mestima, ali bilo je i onih koji su cupkali, doduše u mnogo manjem broju.

Nekad su ga gosti lokala u kojima je nastupao pratili horski uz svaku pesmu, dok je tokom poslednjeg nastupa atmosfera bila poprilično sablasna - kaže naš sagovornik. Adil je zadovoljan jer je konačno nastupio. Podsetimo, nakon što je pretukao ženu njemu su otkazani brojni nastupi, pa i onaj u novogodišnjoj noći.

Izvor: Alo

Pogledajte još