Panika u avionu ER Srbije: Prinudno sleteo na pistu u Abu Dabiju!

0

Avion Er Srbije erbas A 319 prinudno je sleteo na pistu u Abu Dabiju, nakon što je pilot kazao da na avionu postoji kvar. Putnici su za Beograd krenuli Etihadovim avionom, saznaje Pressonline.

Novi avion Er Srbije morao je prinudno da sleti na pistu u Abu Dabiju! Naime, avion erbas A 319 sa aerodroma u Abu Dabiju redovnim letom je, po našem vremenu, za Beograd krenuo u sedam sati. Svega sat vremena nakon uzletanja pilot je putnike obavestio da postoji kvar na avionu, te da se vraćaju za Abu Dabi.

Tada je, priča za Pressonline putnik iz aviona, nastala panika.

Ljudi su zaista bili uznemireni. Samo je sat vremena prošlo i morali smo da se vratimo nazad. Naravno, niko u tom trenutku nije verovao da je neki sitan kvar u pitanju, već nešto ozbiljno – govori naš sagovornik.

Nakon što je se avion Er Srbije uspešno spustio na pistu, putnicima je saopšteno da će se kvar otkloniti za 15 minuta. Pola sata nakon tog obaveštenja putnici su ipak napustili avion.

Izašli smo iz aviona jer su ustanovili da se ipak radi o kvaru koji zahteva više vremena. Tri sata smo čekali na aerodromu, da bi nam kazali kako ipak za Beograd idemo Etihadovim avionom. Krenuli smo u 10.10 sati – dodaje naš sagovornik i putnik.

Etihadov avion sa putnicima na aerodrom „Nikola Tesla“ treba da sleti oko 16 časova, opet po našem vremenu.

Avion Er Srbije trebalo je da u Beogradu bude u 11.30 sati.

Izvor: Pressonline
Foto: Beta/Nenad Petrović

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.