Finalisti X Faktora zapalili Banjaluku! Sledeća stanica emisije uživo!

0

Finalisti popularnog šou programa „X faktor“ održali su sinoć spektakularan koncert u Banjaluci kojem je prisustvovao ogroman broj najvatrenijih fanova! Finalisti su pevali popularne domaće i strane hitove, a program je vodila šarmantna voditeljka Una Senić.

„Ovo je najsrećniji dan u mom životu! Veliki sam fan „X Faktora“ i jedva sam čekala da dođu i uživo otpevaju nešto! Nemam favorita, svi mi se sviđaju! Ići ću i u Beograd da ih gledam!“ – rekla je šesnaestogodišnja Anka Radović koja je bila u prvim redovima publike.

Po završetku koncerta finalisti „X Faktora“ su bili veoma raspoloženi da svim fanovima izađu u susret, strpljivo su pozirali više od dva sata, davali autograme.

„Zaista nisam očekivala baš ovoliko interesovanje! Banjalučani su nas dočekali svetski i hvala im na tome! Sjajno smo se proveli i verujem da ćemo se družiti uskoro ponovo!“ – rekla je Vanja Mišić, jedna od člaica benda „4U“, inače rodom iz Banjaluke.

Posle ovog koncerta finalisti su se odmah vratili za Beograd, gde ih čekaju naporne probe za emisije uživo koje počinju od 7. januara u 21:15 na TV Pink.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.