Astrolozi predviđaju novi datum apokalipse: 20. april 2014.!

Američki astrolozi upozoravaju na dolazak još jednog datuma koji najavljuje, ni više ni manje nego propast sveta. Apokalipsu možemo da očekujemo 20. aprila 2014. (zanimljiva koincidencija je to što je tog datuma Hitlerov rođendan), kada će se na nebu pojaviti Kosmički veliki krst. U nepovoljnom kvadratu će se naći Mars u Vagi, Jupiter u Raku, Pluton u Jarcu i Uran u Ovnu, svi na otprilike 13-14 stepeni svog znaka.

Oni predviđaju katastrofu u Sjedinjenim Državama s obzirom na to da taj datum stvara i direktan kvadrat s Suncem u natalnoj karti SAD-a koje se nalazi na 13 stepeni raka.

Astrolozi predviđaju da će Mars uticati na pojavu nasilja u SAD-u, Saturn na teška vremena i restrikciju, Uran na neočekivane događaje, dok bi Plutonov položaj s tako teškim aspektima mogao da upućuje i na nuklearnu katastrofu.

Hitlerov rođendan, koji izaziva sam po sebi osećaj straha, je 20. aprila a na taj datum ove godine pada i ravnodnevnica i hršćanski Uskrs koji takođe utiče na duhovnost i okultno.

Američki astrolozi se teše da će ih Jupiter koji je u tranzitu sa Suncem na natalnoj karti SAD-a zaštititi od opšte apokalipse.

Izvor: Metro-portal

Pogledajte još