Ana Nikolić i Vlada Mandić opet zajedno

0

On je nedavno završio vezu sa glumicom Marijom Petronijević, navodno, zbog njene ljubomore.

Ana Nikolić i Vlada Mandić obnovili su emotivnu vezu, te su i u novu godinu ušli zajedno, i to u hotelu „Hajat“, gde je pevačica nastupala u najluđoj noći.

– Vlada i Ana su u vezi tek nekoliko meseci, ali to kriju od javnosti. Budući da su imali loše iskustvo kada su mediji u pitanju i da su tek nedavno raskrstili sa svojim bivšim ljubavnicima, ona sa Ćazimom Osmanijem, a on sa glumicom Marijom Petronijević, rešili su da o svojoj vezi ćute.Iako je nedavno u javnost procurila informacija da su obnovili romanu, kao i da se Ana nedavno preselila u zgradu u kojoj živi Vlada, oni ne žele da potvrde te navode. Dogovorili su se da ćute o taj dogovor oboje poštuju – ispričao je za “Blic” izvor blizak ovom paru.

Pročitaj i: Mandića devojka ostavila zbog ljubomore
Pevačica je tokom večeri na poklon od rukometaša dobila plavu ružu, koju je prihvatila uz osmeh.

Ipak, kada je Ana dogovorila da peva za doček u Beogradu, jedan od najpopularnijih srpskih neženja odlučio je da te večeri bude uz svoju dragu.

– Čim je Ana donela odluku, Vlada je uplatio doček u „Hajatu“. Okupio je svoju ekipu, na čelu sa svojim najboljim prijateljem, rukometašem Ljubom Jovanovićem i rezervisao centralni sto u sali – zaključuje naš izvor.

Pevačica do zaključenja ovog broja nije bila dostupna za komentar, a njen brat Marko kratko nam je rekao da je Ana u hotelu samo radila svoj posao.

– Mi smo tamo otišli i odradili posao – bio je kratak Nikolić, dok je rukometaš izbegao da odgovori na pitanje kako se proveo za doček uz novu devojku.

Ušao sam u ovu godinu bez tenzije, nadam se da će mi biti bolja od svih prethodnih, kako na poslovnom tako i na ljubavnom i porodičnom planu – rekao je Mandić.

Blic

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.