Ljubavni horoskop za 6. januar

OVAN
Pozicija Meseca i Plutona može doneti vezu sa nekim ko vam je oduvek bio naklonjen ali ne i naročito strastven ili ne preterano spreman da bilo šta žrtvuje radi vas. Trudite se da ostavite dobar utisak na nekog ko vam je posebno veoma drag, moguće prema Škorpiji, Ribama ili prema nekom Jarcu koji nije slobodan. Verujete da možete da ubedite jednog Lava da vam izađe u susret u vezi sa zajedničkim izlaskom.

BIK
Uran u astrološkoj kući koja simbolizuje neprijatelje vaše ljubavi i svega onoga što bi moglo da dovede do ljubavnih problema, u napetom aspektu sa Plutonom samo može da potencira kod vas neku vrstu neprijateljstva prema onima od kojih očekujete da budu ljubazni. Moguće da ni sami ne znate šta prema kome treba da osećate. Ne ulazite u ljubavnu vezu sa nekim ko vas je više puta prevario.

BLIZANCI
Nespremni ste da pređete preko nečega što vas je izuzetno pogodilo. Moguće da se radi o mešanju sa strane u vašu vezu ili brak. Ako vam se dopada osoba koja nije slobodna, trebalo bi da nađete način kako da sa tom osobom uspostavite komunikaciju koja nikoga neće povrediti ako je to uopšte moguće.Verujete da ste u prilici da se dogovorite sa jednim Lavom oko mogućeg zajedničkog puta u inostranstvo.

RAK
Osećate se dobro u društvu osoba sa koima imate prvenstveno dobru komunikaciju. Ne želite da se previše angažujete oko nekoga za koga niste sigurni da vam je naklonjen i da je spreman da vam učini po volji čak i ako pretpostavljate da prema vama nije ravnodušan.Želite da sretnete ponovo jednog Jarca, Škorpiju ili Ribe.

LAV
Verujete da ćete moći da utičete pozitivno na osobu koja vam je draga a sa kojom možete ostvariti dobru komunikaciju ako je budete uverili u ono što želite. Trudite se da nađete najbolji način kako da se pomirite sa nekim sa kim ste u manje više zategnutim odnosima zbog nekakvih sitnica.Neko će želeti da se sa vama pomiri, moguće Ovan ili Vaga.

DEVICA
Mesec na pragu vaše astrološke kuće partnerskih odnosa čini vas spremni da uđete u emotivnu vezu sa nekim koga dugo poznajete i moguće da ste na tu osobu gledali drugačijim očima do skora. Ako su se rodile neke uzajamne simpatije, budite realni po pitanju nastavka veze, naročito ako ta osoba nije slobodna.

VAGA
Verujete da ćete moći da ubedite nekog ko vam je posebno drag da bi trebalo da vam izađe u susret po nekom za vas bitnom pitanju. Ako se radi o stalnom partneru, potrebno je da taktizirate a sa Mesecom u Ribama i Uranom u Ovnu za to baš i nemate mnogo nerava.Nekome je veoma bitno da bude sa vama u dobrim odnosima, moguće da se radi o jednom Ovnu.

ŠKORPIJA
Dobro se slažete sa nekim ko vas razume i ko pokazuje prema vama nesmetane simpatije. Dobićete priliku da se pomirite sa Jarcem ili Škorpijom. Ne bi trebalo da se previše nervirate ako vas jedan Lav ili Strelac budu provocirali. Želite da budete u dobrim odnosima sa satalnim partnerom i po cenu da preko nečega pređete pto vam nikako ne odgovara.

STRELAC
Ovo bi za vas mogao biti stresan dan, naročito ako vam se dopada neko koga poznajete preko posla a ne pokazuje veliko interesovanje za vas.Trudite se da nađete način kako da se pomirite sa nekim ko vas je više puta izneverio ili vas je povredio. Pokušavate da kontrolišete emocije, naročito kada je u pitanju Vodolija ili neka Škorpija.

JARAC
Iako dajete sve od sebe, bar po vašem mišljenju, da bi oni koji su vam dragi shvatili koliko činite za njih, malo ko to uopšte primećuje ili se vama tako čini. Mesec u Ribama može vas učiniti sentimentalnim i prilično konfuzinim, nesigurnim u sebe u pogledu odluke koje treba da donesete a tiče se odlaska za inostranstvo zajedno sa partnerom.

VODOLIJA
Veza sa nekim vatrenim znakom može biti dovedena u pitanje, naročito ako se radi o nekom s kim ste oduvek imali dobru komunikaciju ali ne i u poslednje vreme. Ako ste u poslednjih mesec dana imali problema u emotivnim odnosima sa nekim vodenim znakom, verovtno ćete danas pokušati da popravit odnos.Sa Jarcem imate veoma čudan odnos, nije vam jasno da li da mu nešto oprostite ili ne.

RIBE
Verujete u mogućnost pomirenja sa nekim koga poznajete dugo i sa kim se uglavnom dobro razumete. Neko će želeti da se sa vama sretne, i najverovatnije da se radi o osobi kojoj ste neka vrsta opsesije čak i ako nijedno od vas dvoje nije slobodno. Niste načisto kako da se prema toj osobi postavite.Bićete u prilici da se uverite koliko ste nekome dragi.

izvor: astrozenit

Pogledajte još