Porodična drama Dejvida Bekama

Dejvid Bekam i njegova porodica ovih dana proživljavaju pravu dramu. Naime, tek rođeni sestrić slavnog fudbalera ozbiljno je bolestan i nalazi se u bolnici.

Dejvid je Božić proveo na Maldivima sa suprugom Viktorijom i njihovom decom, Bruklinom (14), Romeom (11), Kruzom (8) i dvogodišnjom kćerkicom Harper Seven, ali je svakodnevno bio u kontaktu sa sestrom Lin, čiji je dečačić Dženson Džejms, koji ima tek desetak dana, na intenzivnoj negi.

Ovo je drugo dete Dejvidove sestre Lin, koju ima sa partnerom Kevinom Brigsom, a dečak je rođen sa ozbiljnim poremećajem disajnih organa i bori se za život.
- Bori se za život od trenutka kada se rodila. Veoma smo zabrinuti svi, ali doktori su sjajni. Dejvid nam je velika podrška i stalno smo u kontaktu – rekao je Kevin za The Sun.

Dečaka, koji je rođen u Queen’s bolnici u Eseksu, severo-istočno od Londona, danas će premestiti u Great Ormond Street bolnicu, kako bi ga operisali tamo.
Čitava porodica na okupu je sada, kako bi zajedno prebrodila ove teške trenutke, a Dejvidova majka Sandra ne odvaja se od kćerke Lin (41), dok čekaju da saznaju novosti o najmlađem članu njihove porodice.

Izvor: Blic

Pogledajte još