Pogledajte kako su poznati proveli praznike

0

Ko je bio polažajnik kod Kebe, a gde su bile Nataša i Kristina… Pogledajte kako su poznati proveli Božić!

Neki su slavili porodično, neki zbog posla nisu bili sa voljenim osobama, a neki su i otputovali… Sve u svemu, Božićni duh nije izostao. Pogledajte…

Brenin sin Stefan pložajnik kod Kebe

Kod narodnog pevača Kebe za Božić, položajnik je bio Stefan, Brenin sin. Keba je okačio sliku na svoj fejsbuk profil, a ispod nje i čestitku. “Polozajnik je bez greške. Živeo Stefan!”.

Stojković sa sinom proslavio Božić, Bojana otišla u Italiju

Golman Vladimir Stojković Novu godinu i Božić proslavio je sa sinom Lavom. Na društvenim mrežama sportista se pohvaluo kako mu je dvoipogodišnji naslednij pomagao u pripremanju praznične trpeze. Stojke je najradnosniji hrišćanski praznik uz porodični ručak proslavio u kućnoj atmosferi sa bratom i sinom, a u toku večeri njima su se pridružili prijatelji i kumovi. Stojketova bivša supruga nakon Nove godine, ni Božić nije provela sa sinom, već je praznik provela u Italiji sa Sonjom Lazetić.

Duško Tošić za Božić bez Jelene

Fudbaler turskog kluba „Genčlerbirligi” Duško Tošić proslavio je Božić bez svoje porodice. Iako njegova supruga Jelena Karleuša i njihove ćerke nisu sa njim provele najradosniji hrišćanski praznik, poznati fudbaler se snašao te je u društvu saigrača i prijatelja u Turskoj obeležio ovaj dan.

Cecinu kuću na Božić ispunio dečiji žamor

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović Božić je provela uz porodicu, a njen dom ispunili su i najmlađi članovi njene porodice, blizanci njene sestre Lidije, koji su bebećim glasovima i osmesima uveseljavali njihovu veliku porodicu. U kući Svetlane Cece Ražnatović dečija graja čuje se po ceo dan, jer pored njenih dvoje tinejdžera Veljka i Anastasije, tu su i njeni sestrići Helena, Viktor i maleni blizanci Petar i Ilija. Za bogatom prazničnom trpezom nije manjkalo smeha, a druženje sa porodicom folk zvezdi izuzetno prija budući da je iza sebe ostavila izuzetno napornu poslovnu godinu.

Filip i Daria Božić proslavili na Aerodromu

Pevač Filip Mitrović i njegova koleginica Daria Stanojević Božić su praktično proveli na aerodromu i u avionu. S bozirom na da za pevače nema odmora ni tokom praznika, ovo dvoje bivših farmera su božićno veče proveli na nastupu u Podgorici, a ceo praznični dan proveli su u putu.

Verenici Nataša i Vlada slavili porodično

Nataša Bekvalac Božić je proslavila sa svojim verenikom Vladimirom Vuksanovićem, mlađom sestrom Kristinom i njenim bivšim-sadašnjim mužem Ivom Martinovićem, te najstarijom sestrom Draganom i njenom jačom polovinom Mihailom Šekularcem.

Izvor: Blic

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.