Sedam razloga zašto je bolje da se zabavljate sa nižim muškarcima

0

Muškarci koji su visoki ispod 182 centimetra manje privlače žene, to potvrđuju i mnogobrojne studije, i svakodnevni život. Jedan od glavnih razloga zbog kojih žene žele visokog muškarca jeste to što nas je društvo "naučilo“ da bi muškarac trebalo da bude viši od žene. On bi trebalo da bude zaštitnik, a ona da kuva. Ako ste odavno shvatile da je besmisleno da očekujete od žene da bude samo domaćica, onda je možda vreme da se pozabavite idejom o nižem muškarcu. Donosimo vam sedam razloga koji će vam pomoći u tom razmišljanju.

1. Niski muškarci su samouvereni
U svetu u kom svi jednostavno gledaju „preko“ njih, oni su naučili kako da se istaknu. Niski muškarci su jako samouvereni, pa ih često karakterišu kao uobražene, isto kao što svaku ženu koja zna šta želi nazivaju, blago rečeno, drskom. Oni se osećaju kao da treba stalno da se dokazuju, pa se zato više trude, a samim tim su i uspešniji.

2. Osećaćete se kao manekenka
Znate zašto su sve manekenke uvek za koj santimetar više od svojih partnera? To je zato što su prirodno visoke. Ali, ako vi niste obdarene manekenskom visinom, to ne znači da ne možete tako da se osećate. Pored nižeg muškarca svaka žena može da se oseća kao super-model.

3. Niski muškarci žive duže
Ovo je naučno dokazano! Niži muškarci žive u proseku dve godine duže od visokih.

4. Imaćete veći izbor
Ako kriterijum spustite na 175 cm, imaćete duplo više šansi da pronađete ljubav svog života.

5. Visina nije problem kada ste u krevetu
Kada uživate sa dragim ispod čaršafa, visina je posledja stvar o kojoj razmišljate. Zapravo, što ste sličnije visine, to se bolje uklapate!

Ako imate 160 cm veoma je komplikovano izvesti poljubac u sred seksa sa dečkom od 190 cm. Naravno, takvih problema nemaju devojke koje imaju niže momke.

6. Ljubljenje na prstima je stvar prošlosti
Još jedna prednost nižih muškaraca je u tome što možete da zaboravite na protezanje na prste kako biste dragom dohvatili usta.

7. Ako je niži, ne znači da nije frajer
Niski muškarci mogu da budu podjednako seksi, šarmantni i dobri u krevetu kao i njihovi visoki suparnici.

Izvor: Žena

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.