Kako vas horoskop opisuje kao ženu?

Venera u Ovnu
Smeli ste, energični, nezavisni i imate veliku želju za životom, a vaš ritam ne može svako da prati. Dobro kontrolišete emocije kako ne biste bili povređeni. Pomalo ste neukrotivi i samovoljni. Volite da se takmičite i odmeravate snagu s muškarcima. Vatreni ste, impulsivni i puni entuzijazma. Niste zavisni od muškarca i ne prihvatate tradicionalnu ulogu žene u porodici, niti se pokoravate muškarcu. Ne podnosite pasivne partnere jer brzo gubite interesovanje za njih. Vi morate da budete prva i najbolja. Povremeno imate izlive besa i znate da budete jako grubi. Vi ste "žena ratnica“, koja traži jakog muškarca, koji može da vas prati.

Venera u Biku
Vi ste jako lepa žena s oblinama, velikih očiju, senzualnih usana i kovrdžave kose. Nosite lep nakit i kvalitetnu odeću. Emotivni ste, zavodljivi, stabilni i postojani. Vi ste odana, pouzdana osoba. Kad volite dajete se u potpunosti. Konzervativni ste, hedonista, pa uživate u hrani posebno slatkišima. Lepo kuvate, volite muziku i umetnost, a često i lepo pevate. Veoma ste posesivni i ljubomorni. Materijlna sigurnost je ponekad važnija od emocionalne potrebe.

Venera u Blizancima
Vi ste mladolika, detinjasta, okretna, vitka, živahna i neuhvatljiva žena. Volite da flertujete i za vas je često ljubav igra na rečima i volite mlađe muškarce. U partneru tražite osobine brata. Nestalni ste, šarmantni i bezbrižni. Ponekad se poigravate s osećanjima drugih. Duhoviti ste pa pričom osvajate. Često imate dve veze istovremeno. Nikako da se odlučite između dva, ponekad i tri muškarca. Možete da volite više njih istovremeno. Zavodite svakom svojom rečju, slatkorečivi ste i ne predajete se u potpunosti i osećanja vam se brzo menjaju. Dok se smeškate analizirate muškarca kako bi videle sve njegove slabe tačke i uvek ćete ga dobro proceniti.

Venera u Raku
Za vas je ljubav sve i težite bezebednoj i pravoj ljubavi. Želite partnera za ceo život, koji će da se brine o vama i deci i imate jak majčinski nagon. Jako ste osetljivi i drugi mogu lako da povrede vaša osećanja. Kada osećate da niste voljeni imate potrebu da se osamite i padate u depresiju. Više volite romantičnu večeru u kući nego u elitnom restoranu. Dobra ste domaćica i dobro kuvate. Ženstveni ste i jako volite svoju decu. Patrijarhalni ste i ne zanima vas puno karijera. Prema partneru se odnosite kao majka. Jako ste vezani za porodicu, decu i majku.

Venera u Lavu
Vi ste uvek u centru pažnje. Ponosna ste i vatrena žena, snažne volje i teatralnog ponašanja. Volite lusksuz i nosite skup nakit, posebno zlato. Puno trošite i želite da imate prestižne stvari, a ne tolerišete škrtost i sitničavost. U ljubavi ste zahtevna, topla, velikodušna i imate jaku potrebu da se osećate posebnom. Nikad nećete da izgubite interesovanje za svog muškraca, a ni ljubav ukoliko imate njegovu pažnju. Osvajate očima. Tražite izuzetnu ljubav i nekoga na koga ćete biti ponosni i kome ćete se diviti. Često ulazite u veze s oženjenim muškarcima i ljudima na položaju. Ne trpite slabiće i manje inteligentne. Partnera dižete na pijadestal. Ponos utiče na stabilnost odnosa, onaj ko vas prevari za vas više ne postoji, jer je zgazio vaš ponos. Romantični ste, volite da izlazite i da se zabavljate. Otvoreni ste i plemeniti. Važnija vam je pozicija od novca i imate potrebu da živite sa stilom.

Venera u Devici
Niste klasična lepotica i niste naročito ženstveni. Puno kritikujete, puno držite do urednosti i ne tolerišete nered. Skromni ste, stidljivi, nesigurni u sebe i diskretni. Želite odmah ozbiljnu vezu i u ljubavi ste uzdržani i osećanja su pod raciom. Volite detalje, sitnice i skloni ste analizi. Imate problema oko sklapanja veza i emotivno ste nedostupni, a ljubav pokazujete tako što ste korisni drugima. Emocije izražavate skromno i stidljivo. Kontrolišete partnera i kalkulišete u ljubavi. Teško se opuštate i predate zadovoljstvima. Patite od seksualnog tabua. Previše analizirate emocije i imate osećaj nevoljenosti.

Venera u Vagi
Vi ste prava žena, elegantna i šarmatna. Blage naravi, nežna, srdačna i uvek predusetljiva prema drugima. Posedujete dobar ukus i sklonost ka umetnosti. Vi ste žena sa lepim manirima, ne volite vulgarnost, ni proste reči. Izbegavate sukobe i mrzite loš ukus. Ljubazna ste i obzirna osoba. Koketna ste zavodnica i opsednuti ste svojim izgledom. Nikad ne možete da budete bez partnera i lako se zaljubljujete. Ljubav vam je jako važna, tako da ste retko bez partnera. Spremni ste i na kompromis u ljubavi. Niste posebno strasni i ljubav vam nije posebno neophodna da stupite u brak i često ljubav nalazite u braku. Imate potrebu za vezom zasnovanom na jednakosti i saradnji.

Venera u Škorpiji
Vi ste misteriozna, tajanstvena i fatalno privlačna žena, čak i kad niste privlačni posedujete harizmu. S vama nema zezanja. Prihvate sve ili ništa, kad volite onda je to veoma intezivno i duboko. Neustrašivi ste i kada ste ugroženi postajete jako posesivni i ljubomorni. Postajete osvetoljubivi kad vas izdaju i prevare. Zanimaju vas okultne veštine i proročki snovi. U životu vam je važan seks i novac, posebno tuđi. Ne pričate mnogo o sebi, ali ste odličan detektiv, tako da lako saznate sve o osobi koja vam se dopadne. Ekstremni ste u toj svojoj ljubavi ili volite ili se svetite. Emocije su vam važne ali strast igra najveću ulogu. Putem seksa znate da dobijete sve što poželite. Vešti ste da partnera u ljubavi potpuno podredite svojim zadovoljstvima, ali takođe znate da mu pružite takvu bujicu emocija i vatromet strasti da mu ni na kraj pameti ne pada da nešto pokuša da promeni u vašem odnosu. Bez strasti se osećate kao da ste mrtvi. Upuštate se u jako strasne veze koje vas iscrpljuju. Odnos u ljubavi je između ljubavi i mržnje. Vaše finansije i intimnost obavijeni su velom tajne.

Venera u Strelcu
Vi ste idealista, optimista, otvoreni ste i spontani. Volite da idete razgolićeni po kući. Moralni ste i pošteni. Intelektualka, stalno nekud putujete, učite i istražujete. Iskreni ste i bez predrasuda. Religiozni ste i niste posesivni. Avanturističke ste prirode i nezavisna ste žena, koja voli slobodu i ne voli da je sputavaju. Uvek ste za dobar provod, koketirate i otvoreni ste. Ne volite dosadnu rutinu, kočnice ili preterano patetične emotivne scene. I veoma lako odlazite, čak ni ne patite, samo spakujete kofere kad osetite da se gušite u nekom emotivnom odnosu. I uživate u svakom trenutku ljubavnog života, volite spontano i super se zabavljate. U vezi tražite puno slobode i ne vežete se mnogo za partnera, jer imate potrebu za promenom. Teško se skrasite u jednoj vezi. Težite slobodnim ljubavnim vezama i kasno ulazite u brak.

Venera u Jarcu
Ovde vidimo potrebu, želju, žudnju za bezuslovnom ljubavlju, koja će trajati večno, odnosno do kraja. Vi ste ozbiljna žena, koja je klasično obučena. Vi ste konvencionalni, konzervativni, rezervisani, pristojni, strpljivi, odmereni i stabilni. Venera u Jarcu često nije lepa, proračunata je, ambiciozna i lojalna. Nije vas lako zavesti. Neke Venere u Jarcu čvrsto se drže odnosa jer imaju osećaj materijlane sigurnosti, dok druge i ulaze u odnose radi toga. Volite zrelije i tamnopute osobe. U ljubavi sve ide sporo i skloni ste dugim vezama. Hladni ste i niste romantični. U brak ulazite zbog socijalnog statusa. Veoma ste dobri u skrivanju i kontrolisanju svojih osećanja, jer mislite da ćete tako sakriti svoju ranjivost.

Venera u Vodoliji
Vi ste društvena žena, volite da se družite s prijateljima i da ste okruženi ljudima. Ekcentričnog ste ponašanja i izgleda. Humani ste, nezavisni, prava "amazonka“, nepredvidivi, liberalni, niste privrženi i bez predrasuda ste. Ne marite za tuđe mišljenje, ne volite da se vezujete i da vas sputavaju. Ne volite pravila, provokativni ste, uživate u opuštenim i neobičnim odnosima. Kada muškarac pokuša da vas ograničava na bilo koji način, vi ćete da se udaljite od partnera, jer ste već krenuli ka nečemu novom i uzbudljivijem. Vi ste drugačiji, znate da šokirate partnera s vremena na vreme, ali u tome je vaša čar. Niste ljubomorni, ni posesivni i sve se odvija na bazi drugarstva i slobodne volje.

Venera u Ribama
Vi ste žena koju samo treba bezuslovno voleti i ništa drugo. Sanjalica ste, veoma šarmatni, ćudljive prirode, neobičnog i mekog srca. Sentimentalni, odani i spremni da sve učinite za osobu do koje vam je stalo. Imate suptilan karakter i rafinirana osećanja. Vi ste žena egzotične lepote, zavodnica, nestvarno lepa i sanjalačkih očiju koje kriju tajnu. Niko ne može da vam odoli. Romantični ste, tihi, ženstveni i spremni da se žrtvuje za druge. Tražite "princa na belom konju“ – idealnu osobu i zbog toga se razočarate. Sanjate o istinskoj ljubavi, tražite ljubav i nežnost i živite za ljubav, jer život bez ljubavi za vas nema smisla. Emocije vas vode kroz život, ali ih prikrivate jer ste stidljivi i nenametljivi. Svoje ljubavne partnere idealizujete i tragate za savršenom ljubavi. Znate istinski da volite i spremni ste da žrtvuje sopstvene potrebe. Najviše vas privlače muškraci koji su tajnstveni, pomalo zauzeti i oni koji su neuhvatljivi.

Izvor: Haber.ba
Foto: Morguefile

Pogledajte još