Da li je ovo najmlađi alkoholičar na svetu?

Uznemirujući snimak koji se pojavio na internetu prikazuje pijanog dečaka starog devet godina, a napravljen je u skejt parku u gradu Maori na Novom Zelandu, piše Daily Mail. Ovaj dečak se hvali kako je popio 18 limenki viski-kole, tvrdeći kako je posle toga pušio travu.

Alkohol mu je poklonila tetka, a na snimku se prvo vidi kako klinac stoji naslonjen na drvo, držeći u ruci limenku viski-kole jačine sedam odsto. Kada ga autor videa pita šta radi, devojčica na trotinetu je dobacila da mu je dozvoljeno i da mu je cugu dala tetka koja živi u blizini.

Dečak je zatim krenuo da tetura i krivuda po parku, da bi prišao drugoj grupi mladih. Na konstataciju da bi njegova tetka morala da ide u zatvor jer mu je dala alkohol, klinac moli da se ne kaže policiji. Vrhunac snimka je kada se pojavi njegov brat nimalo zabrinut za stanje dečaka, koji tvrdi da je i on uveliko pio sa devet godina. Kada je klinac postao agresivan, kamerman i anketar su otišli, a policija je došla na lice mesta, saznala podatke dečaka i razgovarala je sa njegovom majkom, koja je bila - zbunjena.

Policija grada Maori saopštila je da su iznenađeni neosetljivošću odrasle osobe koja je snimila i okačila na internet dečaka koji je mrtav pijan. Autor snimka je na to rekao da je video podelio da bi ukazao na problem koji je sve rasprostranjeniji. Pogledajte kako je sve izgledalo.

J.R.N.

Pogledajte još