Soraja se smuvala sa bogatim Rusom

Novogodišnji praznici za Soraju Vučelić su očigledno bili fatalni, jer je starleta na Kopaoniku upoznala momka u kog se zaljubila na prvi pogled i odmah započela ljubavnu romansu. Kako “Alo!” saznaje, kada je stigla na poznatu planinu, Vladimir (32), koji je inače iz Rusije, svojim automobilom je udario u Sorajin, a čim su ostvarili prvi kontakt, desila se ljubav, te su uplovili u vezu.

- Soraja je drugog dana nove godine otputovala na Kopaonik, a čim je stigla na planinu, desila joj se nezgoda kada je jedan mladi gospodin udario svojim automobilom u njen. Ona je besna izašla iz kola, ali čim je videla izvesnog Vladimira, nabacila je osmeh na lice. Nakon što su ostvarili prvi kontakt, Soraja i Vladimir, koji je poreklom Rus, dogovorili su se da sledećeg dana odu na piće, a on se starleti veoma dopao. Odmah su shvatili da imaju dosta zajedničkih tema, a ljubav na prvi pogled je kulminirala ljubavnom romansom - izjavio je za “Alo!” izvor blizak starleti i dodao da je Vladimir pozvao Soraju da ode sa njim u Rusiju.

- Vladimir je biznismen koji se bavi građevinom, a koliko mu se Soraja dopala, pokazuje i podatak da ju je pozvao da dođe kod njega u Rusiju i da otpočnu zajednički život. Međutim, Soraja je njegov poziv morala da odbije jer je već unapred imala isplanirane obaveze, a i ne želi da brza jer se ipak kratko znaju. On se vratio u Rusiju, ali su non-stop u kontaktu i svakako će se uskoro opet sastati - dodaje izvor blizak Soraji.

U nameri da saznamo šta se tačno desilo na Kopaoniku, kontaktirali smo sa Vučelićevom, koja je potvrdila naša saznanja, ali ništa više nije htela da priča.
- Istina je da sam se zaljubila. Međutim, ne bih još uvek ništa govorila o tome. Poznato je da ja ne pričam o svojim momcima, ali ono što je bitno jeste da sam stvarno srećna i zadovoljna - izjavila je Soraja za “Alo!”.

Soraja u Kraljevu proslavila Božić

Nakon što se vratila sa Zlatibora, Soraja Vučelić je otputovala u Kraljevo, gde je sa rodbinom proslavila Božićne praznike.
- Soraja je u nedelju uveče otputovala u Kraljevo kod svojih rođaka kako bi zajedno proslavili Božićne praznike. Tamo će ostati nekoliko dana i odmoriti se od noćnog života i izlazaka, kojih je u poslednje vreme bilo dosta - kaže iza naš list izvor blizak Vučelićevoj.

Izvor: Alo

Pogledajte još