Tehnologija koja zbližava parove: Elektronske orgazmične gaćice

Za razliku od svih prethodnih "spravica" ove vrste, koji su zahtevali velike i glomazne daljinske upravljače, ovim gaćicama može da upravlja vaš dragi putem aplikacije za Android ili iOS telefone. Samo jednim klikom, dok svi oko njega misle da piše poruku, on može da kontroliše brzinu, intezitet ili ritam vaših gaćica.

Ovaj uređaj takođe može da snimi 60 sekundi zvuk, koji potom stvara vibracije. Tako možete da uživate dok vam se u gaćicama čuje glas dragog, koji ujedno kontroliše vibracije. Ako se neko drugi nalazi u sobi, umesto njegovog glasa, možete da uživate uz omiljenu pesmu.

- To je veoma zabavan način da kontrolišete vibracije, a da niko ne zna šta radite, jer je sve na vašem telefonu.Tehnologija može da otuđi parove, ali ovde koristimo tehnologiju da ih još više zbližimo - kaže Danam.

Masažer može da se montira na bilo koji donji veš. Smartfonom kojim se kontroliše "daljinski orgazam", moguće je podesiti i jačinu zvuka koji će masažer proizvoditi.

Moguće je, takođe, napraviti i audio snimak kojim će se aplikacija pokretati, mada je uređaj napravljen tako da se "pokreće" na partnerov glas ili omiljenu pesmu.

Iz kompanije kažu da je broj obrazaca na koje se vibracije mogu podesiti neograničen, a uređaj će se naći u prodaji već u martu, po ceni od 129 dolara.

Vibrator se koristi isto koliko i aparat za kafu

- Više od 50 procenata Amerikanki je koristilo vibrator, što ga čini gotovo isto zastupljenim kao aparat za kafu.
- Vibrator je bio peti po redu kućni aparat koji je elektrifikovan. Pre njega su električnu verziju dobili samo mašina za šivenje, fen, čajnik i toster, a tek posle vibratora nastali su elektični usisivači i pegle.
- 1.3 milijarde američkih dolara je godišnja zarada "vibrirajuće" industrije.
- Studija sprovedena 2009. godine pokazala je da je 53 procenata žena, i skoro polovina muškaraca koristila vibrator, što ga čini duplo popularnijim od kondoma!

Izvor: presvega.blogspot

Pogledajte još