Novi Sad: Iznajmila stan i otvorila kupleraj

"U junu sam dao oglas da iznajmljujem stan i među prvima se javila žena iz Beograda, koja je želela da se preseli u Novi Sad", kaže M. N.

Žena se zvala Mirjana i imala je tridesetak godina. Rekla je da se u Novi Sad sa ćerkom doselila nakon razvoda.

Ne hvataju ih „na delu“
Prema nezvaničnim informacijama, novosadska policija retko uđe u trag ovakvim aktivnostima. "Za ovakve slučajeve saznajemo mahom od komšiluka. I tada je teško bilo šta dokazati, jer komšije ne mogu pouzdano da znaju šta se događa u tim stanovima, a nemoguće je uhvatiti ih „na delu“, odnosno kada primaju novac za seksualnu uslugu", kaže sagovornik iz policije.

"Rekla je da joj je Beograd postao preskup. Iznajmio sam joj stan za 150 evra mesečno, koje je svakog meseca uredno plaćala", kaže stanodavac.
M. N. i Mirjana su se viđali jednom mesečno, kada mu je donosila novac za kiriju i račune.

Šta se u stanu događalo, M. N. verovatno ne bi saznao da se u zgradi nije dogodila havarija. Kao vlasnik stana pozvan je na sednicu skupštine stanara.

Tada je saznao da je u njegovom stanu kupleraj.

"Komšije sa sprata su me pitale da li znam kome sam iznajmio stan. Rekao sam im da je u pitanju žena iz Beograda, majka devojčice, na šta su me svi čudno pogledali. Ispričali su mi da u moj stan svakodnevno dolaze muškarci, danju i noću
", priča M. N.

Komšije su mu još rekle da su posete bile najfrekventnije tokom noći.

"Kada sam shvatio o čemu je reč, popeo sam se do stana. Čuo sam glasove unutra, ali nije mi niko otvarao"
, priča M. N.

Otišao je do prvog komšije i gledao kroz špijunku. Nakon sat vremena, video je kako je iz stana izašao stariji muškarac.

"Izašao sam iz komšijinog stana, nasmejao mu se i pitao „kako je bilo“. On mi je namignuo i preporučio damu. Bio sam šokiran
", kaže stanodavac. M. N.

Posle toga se suočio sa svojom podstanarkom, koja je dugo negirala da se zapravo bavi prostitucijom. Ćerka je bila izmišljena.

"Na kraju je rekla da je to čime se bavi njena stvar. Čak mi je ponudila da mi plaća 50 evra više, ili da mi doplaćuje „u naturi“
, kaže vlasnik stana.

Izvor: Blic/ foto: AP/Jae C. Hong

Pogledajte još