Voditelj X Factora: Ovako je odgovorio onima koji su ga ismejali!

Ubrzo pošto smo u prvoj "live" emisiji u ulozi voditelja videli bivšeg učesnika X Faktora kojeg je Željko Joksimović izbacio iz daljeg takmičenja Slavka Kalezića, bili smo u prilici da pročitamo i pozitivne, ali i u daleko većem broju negativne komentare na posao koji je obavljao.

Gledaocima koji su utiske delili na društvenim mrežama smetao je njegov izgovor, čitanje sa "idiota", a nekima i izgled. Bivša portparolka televizije Pink na kojoj se emituje ovaj šou Tatjana Vojtehovski je čak na Twitteru napisala da "Slavko izgleda kao da nosi masku iz TLZP".

Pročitajte i:
ISMEJANI: X FACTOR LOŠE PROŠAO NA TVITERU

Potom su, dva dana nakon emitovanja X Faktora, pojedini dnevni listovi objavili da će na njegovo mesto doći novi voditelj - Vlada Stanojević, koji je čak i izjavio da je "presrećan što će biti deo ove priče".

O svemu ovome  Mondo je porazgovarao sa Slavkom Kalezićem, on kaže "JEDINIM" voditeljem X Faktora.

"Mislim da se cela pompa digla jer sam jednostavno bio na visini zadatka", kaže Slavko. "Ja sam jutros dobio zvaničnu potvrdu produkcije da sam jedini voditelj X Faktora, tako da ja samo mogu da demantujem to što je Stanojević izjavio".

O utiscima nakon "vatrenog krštenja" ovog utorka, Kalezić kaže da je "iskreno presrećan".

"Smejem se bez prestanka, eto koliko sam srećan. Nakon prve emisije koju sam vodio osećam se neverovatno, osećaj je neopisiv, ja sam i dalje na sceni. Zamislite kako je to rasti uz emisije sa italijanske televizije, a onda postati deo jedne takve, svetske priče, na takvom nivou. Iskreno, presrećan sam kako je sve prošlo".

Oduševljenom voditelju ne smetaju ni negativni komentari.

"Nisam stigao da pročitam komentare, samo su mi ljudi slali ko šta piše. Ja sam već šest godina u 'poslu' i meni to nije ništa novo, u smislu da sam se šokirao ili tako nešto. Ja samo mogu svima da se zahvalim jer je pravilo - koga pljuju, taj je uspešan. Ja iskreno mogu svima da zahvalim i na negativnim komentarima".

Slavka Kalezića ćemo sigurno ponovo gledati na bini X Faktora već sledeće nedelje.

Mondo

Pogledajte još