Vlada ponovo ostavio Natašu!

Vuksanović će na Tajlandu raditi revije i kampanje, i kako zasad stvari stoje, ostaće najmanje dva meseca, i izvesno je da za to vreme neće videti Natašu jer ona, kako se govori, ne planira putovanje u tu daleku zemlju.

- Poslednja dešavanja još više su podgrejala govorkanja o raskidu Nataše i Vlade, koja su nedavno procurela u javnost. Iako se neko vreme nisu zajedno pojavljivali, Vlada je krajem decembra demantovao informacije o raskidu, a usledile su zajedničke fotografije. Ipak, ako je suditi po aktuelnoj situaciji, Vladin odlazak na Tajland nagoveštava drugačiji razvoj događaja - kaže naš sagovornik.

Nataša će se u narednom periodu posvetiti poslu, tačnije brojnim nastupima koji su već zakazani, pa će, logično, imati mnogo manje vremena da razmišlja o Vladimiru. Kako ona reaguje na Vuksanovićev odlazak na Tajland, nismo uspeli da saznamo, budući da nije odgovarala na pozive, ali ni na poruke koje smo joj poslali. Inače, njih dvoje su zajedno proslavili Božić, a na internetu se pojavila i fotografija s porodičnog okupljanja.

Nataša i Vladimir dosad su više puta raskidali vezu, veridbu, prijateljstvo, a zatim se mirili i ponovo ulazili u emotivne vode. Skoro svako njegovo putovanje na duži period značilo je i raskid, baš kao što je bio slučaj s njegovim višemesečnim odlaskom u Australiju.
Nataša za doček Srpske Nove godine u Novom Sadu!

Bekvalčeva će, nakon dočeka Nove godine na platou ispred Narodne skupštine u Beogradu, za srpsku Novu godinu pevati na Trgu slobode u Novom Sadu. Te večeri s njom će na sceni biti i Željko Joksimović, a publiku će, kao i u prestonici pre nekoliko dana, zabavljati i Jelena Tomašević i Nikola Rokvić, prenosi Radio 021. Iz Gradske kuće nisu potvrdili informacije o tome ko će nastupiti 13. januara, a da li će i izvođači pevati bez honorara, znaće se u petak.

Kurir

Pogledajte još