Ovo treba da izbegavate na prvom sastanku

Previše informacija odjednom
Naravno da ćete deliti priče i događaje, jer želite da se upoznate, ali postoji razlika između zanimljive devojke sa super pričama i devojke koja na prvom sastanku objašnjava celu istoriju svoje porodice. Teme na prvom sastanku moraju da budu jednostavne, lagane i ne previše komplikovane.

Laganje
Svako od nas to radi - izmislimo neki zanimljivi hobi, tu i tamo preuveličamo neku priču, od muve napravimo slona, ako to ide u našu korist… I zaboravimo na to. Problem kod malih laži je upravo u tome što ih najčešće zaboravljamo, što znači da će nas neko kad-tad uhvatiti.

Pričanje o bivšem
Dečko s kojim si na sastanku stvarno, ali stvarno ne želi da sluša priče o tipu s kojim si bila pre njega - ni one dobre, ni one loše. Pravilo za sastanke: ne spominji bivšeg, nikad. Čak i ako te novi tip pita o njemu (što je manje verovatno) odgovaraj kratko i promeni temu.

Četovanje
Baš sad moraš da proveriš šta ima novo na Facebooku? Ako to radiš, pokazuješ tipu s kojim si na sastanku da si jako nezainteresovana i još pri tom i nekulturna. Ako time pokušavaš da rešiš neprijatnu tišinu, radije mu priznaj da je tišina i da ti je neprijatno, barem će shvatiti da si iskrena osoba.

Izvor: Haber.ba
Foto: Morguefile

Pogledajte još