Danijel: O Jovani neću reći nijednu ružnu reč, trebalo da bude majka moje dece!

0

Danijel Alibabić, posle šokantnog priznanja njegove još uvek zakonite supruge Jovane Alibabić da se razvodi posle samo tri meseci braka, da ju je fizički maltretirao, te da je homoseksualac, istakao je da će sve što je navela Jovana morati da dokaže na sudu.

– Neću reći o njoj nijednu ružnu reč jer sam želeo da to bude majka moje dece, a sve što je navela će morati da dokaže na sudu. Za sad toliko! kratko je rekao Danijel.
Podsećamo, Jovana je izjavila da se Danijel i ona razvode, ali razlog, kako je navela, nije gubitak bebe. Ona tvrdi da ju je Danijel fizički zlostavljao, koristio kao „paravan“, te da je njihova veza bila čist marketinški trik.

Moje nezadovoljstvo traje već duže vreme, ali ja nisam želela ništa da iznosim u javnost, dok se u sve ne uverim. Shvatila sam da sam ja od samog početka naše veze i ubrzo braka bila samo marketinški trik i kako je sve planski odrađeno! Da sam mu ja u stvari sve vreme samo bila paravan. Za ova tri meseca sam svašta doživela… fizički napad, gde me je Danijel hvatao za vrat i pretio da će nastaviti, ukoliko mu se ne sklonim sa očiju. Da ne odgovara za svoje postupke jer ni sam ne zna šta je sve u stanju da uradi – rekla je Jovana.

Ona je dodala da je Danijel po svaku cenu želio da je zarobi u kući, zbog čega je propustila razne poslovne prilike.

Prema njenim rečima, priče da je Danijel homoseksualac su istinite.

– Od kako smo se doselili u Beograd, on me nije primećivao, stalno je imao obaveze, izlazio sa društvom… Kada je bio kod kuće sve vreme je provodio na laptopu u virtuelnom svetu sa ko zna kim? – tvrdi Jovana.

Autor: Cdm.me

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.