Lovernj: Blistavi trenuci, ali i glupi porazi!

0

Košarkaš Partizana Žofri Lovernj rekao je da je njegova ekipa mogla da savlada Bajern da je bolje igrala odbranu i da nije dovoljno igrati poluvreme i onda stati.

„Imamo blistave trenutke, ali i potpuno glupe poraze. Da smo dobro igrali odbranu, možda bismo sada slavili. Mislim da napredujemo svakog dana, znam to, ali nije dovoljno da to pokažemo u prvih 20 minuta i onda stanemo. Ovaj poraz mora da nas probudi jer smo u trci za četvrtfinale“, rekao je Lovernj novinarima.

Partizan je u četvrtak izgubio od Bajerna u Minhenu sa 71:65 u drugom kolu Grupe L i tako zabeležio drugi poraz u Top 16 fazi Evrolige.

„Igrači Bajerna su mudro iskoristili naše greške. Siguran sam da smo mogli da ih dobijemo. Ako želimo da pobedjujemo, moramo da igramo svih 40 minuta, ne 35 kao protiv Reala ili 32 kao sada“, kazao je francuski košarkaš iz Partizana.

Najefikasniji u Partizanu na duelu sa Bajernom, Bogdan Bogdanović rekao je da se njegova ekipa neće predati u nastavku Evrolige. „Nismo odgovorili na njihovu agresivnost u drugom poluvremenu, imali smo neke iznudjene greške, brzoplete reakcije… Bitna je koš razlika i kad smo već izgubili dobro je što je to bilo samo sa šest poena, nema predaje u nastavku“, rekao je Bogdanović.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.