Džajić: Sezona nije sudbonosna ali je obećavajuća

0

Predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić izjavio je danas da predstojeća polusezona nije sudbonosna za taj fudbalski klub ali da je obećavajuća jer ekipa može da osvoji titulu posle šest godina pauze.

„Ne bih rekao da je sezona sudbonosna, to je teška reč. Ali mogu da kažem da je obećavajuća jer zaostajemo samo bod za Partizanom i misli su nam okrenute samo prema jednom cilju a to je osvajanje titule, do čega ćemo doći uz puno rada i odricanja“, rekao je Džajić novinarima na stadionu Zvezde.

Crveno-beli su se okupili pred početak priprema za prolećni deo prvenstva a na prozivci trenera Slaviše Stojanovića pojavilo se 34 igrača.

„Mnogo igrača može da ode ali mislim da će ostati oni koji su bitni za ekipu. Međutim, onaj ko remeti atmosferu u ekipi, slobodan je da ide“, naveo je Džajić.

Prema njegovim rečima, nigerijski napadač Abiola Dauda želi da ostane u klubu.

„Stvorila se atmosfera koja ne odgovara ni njemu ni Zvezdi. On nije znao za ponudu koju smo dobili, za sada je tu, trenira i ja ga veoma cenim kao igrača“, kazao je predsednik Crvene zvezde.

Kada je reč o pojačanjima, Džajić je rekao da klub i dalje čeka razjašnjenje statusa Aleksandra Lukovića u Zenitu iz Sankt Peterburga.

„Luković je želja, čekaćemo ga i videćemo šta će biti. A ako ne dođe on, doći će neko drugi. Znamo gde treba da se pojačamo“, rekao je Džajić.

Fudbaleri Crvene zvezde pripreme će obaviti u Beogradu i Sloveniji a prolećni deo sezone počeće krajem februara utakmicom protiv Javora, u 16. kolu Superlige.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.