Anđelina vara Breda Pita: Zbližila se sa trenerom

- Ona je zaista najprofesionalnija i najprizemljenija osoba koju poznajem. Kada je s vama, uvek je potpuno prisutna, nikada ne telefonira i ne gleda vam preko ramena - rekao je fitnes instruktor Luk Hajns.

Svetska lepotica Andželina Džoli, koja u Australiji snima svoj drugi rediteljski film “Unbroken”, zbližila se sa neodoljivim fitnes trenerom Lukom Hajnsom. Zgodni momak je toliko opčinjen Anđom, da se već spekuliše da su u vezi.

- Ona je zaista najprofesionalnija i najprizemljenija osoba koju poznajem. Kada je s vama, uvek je potpuno prisutna, nikada ne telefonira i ne gleda vam preko ramena – rekao je Hajns koji je potvrdio navode da je njega i Anđelinu vežbanje zbližilo.

(old_image)

Slika: Facebook

Anđa trenira, a Bred Pit u Velikoj Britaniji snima film “Fury”. Dok se čekaju glumčeve reakcije, Australijanac ne može da sakrije oduševljenje Džolijevom.

- Uvek upoznate toliko ljudi koji su uglavnom okupirani sobom. Divno je kada pored sebe imate ljude koji su dobri – poručio je on i otkrio još jedan detalj. Između treninga on i glumica su pili čaj, a onda mu je Džolijeva rekla.

- Znaš li za kakvim ljudima tragam? Za onima koji se probude svakog jutra i pitaju što mogu da učine za nekog drugog.

Izvor: Telegraf

Pogledajte još