Veče stand up komedije u Blowup baru: Jelena Radanović i Domagoj Pintarić

Jelena Radanović (Standup.rs) je jedina komičarka u organizaciji Standup.rs, za sebe kaže da ima mnogo mišljenja a najviše je ponosna na gostovanje u Žikinoj šarenici!
Kada smo je zamolili da napiše tekst o sebi, napisala je:

Široj populaciji poznata po tome što je 11. 03. 2004. Bila redar u Sremskomitrovačkoj Gimnaziji.

Omilljena životinja joj je crv sumnje. Voli da čita teške knjige i posmatra prolaznike iz neposredne blizine. Onima koji su već bili na njenim nastupima poznata je po tome što ima mišljenje na sve teme, a pogotovo one o kojima nema pojma.

O svojim standup počecima rekla je sledeće:
Stand upom se bavim već 530 dana, imala sam 86 zvaničnih nastupa, što znači da nastupam u proseku na svakih 6, 16 dana ili 4,9 puta mesečno. Na fakultetu sam imala desetku iz statistike, ali ne volim da se hvalim time.
Na pitanje šta očekuje od daljeg bavljenja standupom, tužno je pogledala u daljinu i odgovorila:
Borosane preko sindikata.

Domagoj Pintarić (Zagreb)

Gost iz Hrvatske, Domagoj Pintarić, jedan je od najbolih stand up komičara u regionu. Domaća publika je imala prilike da ga gleda na StandUpFest-u gde je svaki put dobio fenomenalne reakcije a veoma je rado viđen gost i u klubovima Beograda.

Kako od živciranja i frustracije napraviti šalu? To ne zna ni Domagoj Pintarić, ali mu redovno polazi za rukom! Dečko je skoro iz centra Zagreba, odrastao je na prljavim ulicama nudeći svoje mlado telo i usluge pijanim mornarima kako bi izdržavao svoju porodicu. Ustvari, nije trebalo da izdržava porodicu…Kasnije odlučuje javno da iznese neka svoja razmišljanja i inicijative poput one da bi ljudi umesto da ispuštaju vodu iz kade – trebalo da je piju. Za sada ima dosta govorničkih aranžmana, iako broj sledbenika u njegovom kultu Nove Crkve Sunca stagnira.

Ima 34 godine od čega više od 10 godina zna da piše i čita, a polno je aktivan više od 50 puta (iako je to prilično lep broj reč je o ukupnom broju, znači kad je bio sam i s drugim osobama)!

Cena ulaznice: 200 dinara
Adresa: Bulevar Despota Stefana 36a
Telefon za rezervacije (svakog dana posle 14h): 061.235.22.87

Pogledajte još