NE ODOBRAVA VEZU: Kako će Ceca reagovati na izjavu Zvezdana Terzića?

Na pitanje novinara Blica da li podržava ćerkinu odluku da se veri sa Veljkom i u kakvom je odnosu sa njegovom prorodicom, odgovorio:

(old_image)

- Naravno da ne podržavam. To su neozbiljne dečje igre - rekao je Terzić, koji nije bio raspoložen ni za kakve dalje komentare.

Kako „Blic“ saznaje iz krugova bliskih Terziću, njemu se ponašanje ćerke i pažnja koju izaziva njena veza ne dopadaju još od prvog dana zabavljanja.

Na zimovanju: Nakon što su objavili veridbu, Veljko i Maša su se sa društvom uputili na Kopaonik, pa su juče neprekidno kačili slike sa puta na planinu

- Zvezdan je informaciju o vezi sa Veljkom saznao od Maše i nije se protivio nijednog trenutka. Ipak, kada se ona pojavila na slavi u kući Ražnatovića, a potom počela zajedno sa Veljkom da objavljuje i slike na društvenim mrežama, sve to je počelo da mu smeta. On joj je rekao da mu se ne dopada njeno ponašanje, ali ona ne haje mnogo za to, već nastavlja da se ponaša kao i pre - rekao je izvor blizak fudbalskom funkcioneru.

Sa druge strane, Ceca Ražnatović je sinovljevu vezu podržala i ugostila je potencijalnu snajku na proslavi krsne slave Sveti Nikola.

- Maša je slatka devojka, fino vaspitana i iz dobre je porodice - rekla je Ceca.

Uprkos tome što smatra da mu je rano za ženidbu, folk zvezda je svom sinu pomogla i oko izbora prstena za njegovu devojku.

Blic

Pogledajte još