Srušeni mitovi o zdravim vezama

Srećni parovi se ne svađaju
Potpuna izmišljotina. Par koji se nikada ne svađa verovatno je jako nesrećan, a pitanje je samo priznaje li to drugima ili ne. Pravi parovi, oni koji se stvarno vole, svađaju se kada za to ima potrebe. To je zdravo i to znači da im je stalo.

Srećni parovi se svađaju

Neki toliko zagovaraju svađu da zaboravljaju da se ona treba događati tu i tamo i to dozirano. Parovi koji se konstantno svađaju nisu strastveni parovi koji se neizmerno vole - reč je o dve osobe koje ne mogu da se slože ni oko čega.

Srećni parovi imaju iste interese
Potpuna laž. Parovi koji dele interese toliko su retki da ih je teško pronaći, barem one koji se slažu baš u svemu. To je sasvim normalno - on voli fudbalske utakmice i mrzi shopping, kod tebe je situacija obrnuta - nema razloga da iko zbog toga ispašta. Stvar je u dobroj organizaciji - dok on gleda tekmu, ti kupuješ i to je cela mudrost.

Srećni parovi stalno vode ljubav
I uvek im je savršeno. To si sigurno čula nebrojeno puta od prijateljica koje te lažu jer im je tako lakše. Ni jedan par nema onoliko seksa koliko bi hteo, a većina njih 2 od 3 puta misle da je seks mogao biti bolji. Seks je jednostavno takav - ponekad štima, a ponekad nam nije jasno zašto smo u krevetu s tom osobom.

izvor: Index.hr

Pogledajte još