Za samo 15 minuta možete izgubiti salce oko struka

0

Takozvani šlaufovi oko struka, odnosno masne naslage koje najviše primećujemo kada zakopčamo pantalone jedan su od najvećih estetskih neprijatelja svake haljine. S obzirom na to da je predeo struka najteže dovesti u red donosimo tri lagane vežbe za koje treba da izdvojite samo 15 minuta, a koje možete raditi kod kuće

Vežba 1.
Stanite uspravno u raskorak u širini ramena i raširite ruke. Sagnite se u pretklon, jednom rukom dotaknite vrh prstiju suprotne noge, a drugu naslonite na struk te isto ponovite naizmenično s drugom rukom.
Vežbu ponovite 50 puta, odnosno svaku stranu 25 puta.


Vežba 2.

Stanite uspravno u raskorak u širini ramena, s lagano savijenim kolenima. Ruke stavite iza glave i raširite laktove kao kada radite sklekove. Okrećite gornji deo tela u lijevu te naizmenično u desnu stranu koliko god možete, a da pritom ne pomerate bokove. Vežbu ponovite 50 puta, odnosno svaku stranu 25 puta.

Vežba 3.
Lezite na pod ispruženih nogu i zategnite stopala prema gore, a ruke podignite iznad glave. Noge podignite od poda te krenite sa spuštanjem ruku prema nogama tako da s poda podignete ramena kao da radite plitke trbušnjake te se polako vratite u početni položaj.
Vežbu ponovite 20 do 40 puta. Svakih nekoliko dana povećate broj za barem 5 ponavljanja.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.