Aleksandra Radović stroga i pred svojim đacima

0

Sinoć je u prepunom Domu omladine održan javni čas za polaznike jesenjeg-zimskog semestra škole pevanja Aleksandre Radović, a popularna pevačica je, kako smo od nje već i navikli, bila najstrožiji član žirija.

Petnaestoro učenika se prvi put javno predstavila izvodeći domaće i strane hitove, a u žiriju su još bili i Leontina Pat, Miloš Marković (Glas Ne Žice) i čuvena radio voditeljka Natalija Milosavljević.

Poznata sam po tome da govorim iskreno kada je nečije pevanje u pitanju i da tu kod mene nema „ni po babu ni po stričevima“. Večeras sam ponosna što ću još jednu klasu izvesti na pravi put a njih treba svakako, uz još puno rada i njihovog sopstevnog zalaganja, podržati i na ovaj način„, rekla je Radovićeva koja je, na kraju, i sama zapevala sa polaznicima.

Kroz njenu školu prošli su mnogi mladi talenti – Dunja Vujadinović jedan od najpoznatijih pratećih vokala kod nas, momci iz grupe Gitarsi, Milica Pavlović, Ana Sević, Nikola Bokun (Zvezde Granda) a odnedavno na časove ide i Goca Tržan.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.