Škuletić: Biće teško, ali ćemo se boriti za titulu!

"Naravno da će biti teško i to od prve utakmice, kada imamo i najteže gostovanje, Novom Pazaru. Još je rano, ali spremamo se za to da sve utakmice moramo da dobijemo. To neće biti lako, ali mislim da možemo da ostvarimo cilj i osvojimo titulu. Borićemo se do kraja i nadam se da ćemo uspeti", rekao je Škuletić novinarima.

Škuletić je jedan od četvorice novih igrača koji su se u Sportskom centru Teleoptik u Zemunu pojavili na početku priprema Partizana za prolećni deo sezone.

Doskorašnji fudbaler Vojvodine biće uz Ismaila Fofanu jedini napadač, pošto se povredio Nemanja Kojić.

"Svestan sam toga, znam da sam pod pritiskom da moram da dajem golove, što je normalno kada igraš u Partizanu. Spreman sam da se s time izborim. Na treneru je da odluči ko će igrati, a na nama je da se borimo za mesto. Sigurno nećemo ostati samo nas dvojica, tako da ćemo svi morati da se borimo", kazao je Škuletić.

Nikola Drinčić, koji se u zimskom prelaznom roku posle osam godina vratio u Partizan, rekao je da je odbrana titule cilj ekipe i da on želi tome da doprinese.

"Cilj ekipe je titula, a moj je da se što bolje spremim, da se nametnem i da dam doprinos u borbi za trofej", rekao je Drinčić.

On je posle prvog treninga u ovoj godini rekao da ima utisak kao da nije ni odlazio iz klubam, da poznaje većinu saigrača i da je zadovoljan pojačanjima.

"Sve su to dobri igrači i dobri ljudi i ne bi bili ovde da nije tako. Igraćemo, radićemo i borićemo se, a da li ćemo biti šampioni, to ćemo saznati u maju", rekao je Drinčić.

Beta

Pogledajte još