SPONTANI POBAČAJ: Vendi izgubila bebu

Taman kada je pomislila da će se dobiti drugo dete, Vesna Vukelić Vendi (42) doživela je još jednu tragediju i izgubila bebu. Kako „Alo!“ saznaje, pevačica je u četvrtom mesecu trudnoće doživela spontani pobačaj, i to nakon što je posetila manastirski kompleks Pet jezera, za čije je podizanje zaslužan vladika Vasilije Kačavenda.

- Istina je da sam imala spontani pobačaj. Mnogo sam se radovala što ću dobiti drugo dete, a kada sam iznenada izgubila bebu, nisam znala za sebe. Danima nisam izlazila iz kuće i moram reći da su mi prijatelji najviše pomogli da shvatim da život ide dalje. Ja sam se stalno molila da mi Bog podari još jedno dete, ali njegova volja nije bila takva i ponovo sam izgubila bebu - započela je svoju priču Vendi i dodala da je nakon što se pomolila za zdravlje svoje bebe u manastiru saznala za gubitak deteta.

- Na predlog prijatelja sam posetila manastirski kompleks Pet jezera u Bijeljini i moram vam reći da mi je boravak tamo izuzetni prijao. Pomolila sam se za zdravlje moje bebe, ali sam sve vreme imala čudan osećaj. Kao da sam znala da će se nešto loše dogoditi. Kada sam se vratila u Beograd, bilo mi je veoma loše i u jednom momentu mi je pozlilo, a ja sam se samo nadala da će sa mojom bebom biti sve u redu. Međutim, sačekala me je najgora vest, lekari su mi rekli da sam imala spontani pobačaj. Tada mi se ceo svet srušio, mislila sam da neću preživeti još jedan pobačaj. Polako se oporavljam od svega, a ja ću i dalje nastaviti da se molim i da želim još jednu bebu - iskrena je bila Vukelićeva.

Drugi put izgubila dete!

Vesna Vukelić Vendi je i prošle godine u januaru imala spontani pobačaj, zbog kojeg joj je bilo veoma teško, ali je tada za naš list otkrila da je bebu izgubila zbog kletve.

- Da, istina je da sam izgubila bebu. Bilo mi je u početku mnogo teško. Sada me slušajte. Vrlo brzo će se desiti nešto senzacionalino. Reći ću vam koja je osoba bila ispred mojih vrata i šta je uradila i šta mi je stavljeno na prag. I šta mi je stavljeno u kafu, a da ja nisam znala. Videćete koja će veštica biti na lomači. Ta matora veštica je uticala na moju trudnoću. Biće to javno spaljivanje - izjavila je tada Vendi.

Izvor: Alo

Pogledajte još