Ivan: Sara me je zvala, ali se nisam javio

Bivši farmer Ivan Marinković, koji je u rijalitiju bio zaljubljen u Saru Trajanović, koja ga je odbila zbog veze sa Akijem Markovićem, otkriva za “Alo!” da ga je manekenka zvala iste noći kada je raskinula sa pevačem!

- Video sam propušten poziv od nje, ali sam spavao, pa joj se nisam javio. Pre toga se nekoliko dana nismo čuli, a ja se baš danas selim u novi stan i nisam stigao da joj se javim. Pozvaću je sigurno da vidim o čemu se radi, možda joj je potreban neko sa kim će da priča o svemu što se dogodilo sa Akijem jer zna da sam u “Farmi” uvek bio tu za nju.

Ako mogu nekako da joj pomognem, sigurno ću joj se naći pri ruci, ali eto, nije stigla da mi kaže da su raskinuli - kaže bivši suprug Goce Tržan za “Alo!”, a na pitanje da li postoji mogućnost da se sada, kada je ona slobodna, njih dvoje pomire, odgovara:

- Čovek sam od krvi i mesa, ali su moje emocije mnogo blaže nego što su bile u “Farmi”, jer je ona odlučila da bude sa Akijem. I dalje gajim emocije prema njoj, ali ne onim intenzitetom kao pre jer me čitava situacija malo razočarala. Ipak, vidite šta se dešava: jedni raskidaju, drugi se razvode, neki su gej, neki nisu, pa se tako ni u našem slučaju ništa ne zna. Sve je moguće, ali o tom - potom. Po izlasku sa imanja život je sve nas odvukao na različite strane, nikad se ne zna šta nosi dan, a šta noć. Nismo se često viđali zbog njenih i mojih obaveza, ali sada se već lakše diše i moći ćemo više vremena da provodimo zajedno.

Marinković sve slobodno vreme provodi sa ćerkom Lenom, koju skoro pola godine nije video! Paparaco našeg lista ih je uslikao kako šetaju centrom prestonice, dok je Ivan svojoj mezimici ispunjavao sve želje. Najviše su se zadržali pored štandova sa slatkišima, gde je tata bio široke ruke i kupio Leni mnoštvo lizalica i bombona.

Izvor: Alo

Pogledajte još