Poslovni horoskop za utorak, 14. januar

OVAN
Atmosfera na vašem radnom mestu je danas prilično usporena. Imate utisak da se ništa bitno ne dešava i da zbog toga vreme sporo prolazi. Pokušajte da se zanimate tako što ćete napraviti reorganizaciju vašeg radnog prostora.
 
BIK
Jedna od vaših vrlina je i ta da sa većinom ljudi možete bukvalno o svemu da razgovarate. Vaš šarm će vam danas biti od velike koristi, naročito ako već neko vreme priželjkujete unapređenje. Pazite samo da u tome ne preterate. Budite odmereni.

BLIZANCI
Uspešno ćete rešiti jedan poslovni problem, ali baš kada pomislite da možete da odahnete, pred vama će se pojaviti novi. I to njih nekoliko. Udahnite duboko i ne dozvolite da vas ovo izbaci iz takta. Dajte sve od sebe i prionite na posao.

RAK
Vaše ideje su nešto što će se danas uvažavati, ali vi treba da se fokusirate na konačan ishod jednog projekta u koji ste se nedavno upustili. Budite praktični i emotivno stabilni. Samo na ovaj način, mnogi snovi će postati stvarnost.

LAV
Vi ste neustrašivi, a takav je i vaš odnos prema poslu. Ne postoji ni jedna prepreka koja bi vas mogla zaustaviti na putu do uspeha. Puni ste samopouzdanja i sve što danas budete prezentovali vašim nadređenima, ostaviće traga u budućnosti.

DEVICA
Svaka ideja koju danas budete imali biće momentalno osporena. Nije do vas. Jednostavno, kolegijum nije raspoložen za inovacije i vaše vizije. Ne dozvolite da vas ovo obeshrabri. Sačekajte povoljniji momenat koji sledi brže nego što trenutno možete da pretpostavite.

VAGA
Danas igrajte na sigurno i držite se samo proverenih stvari. Ovaj dan nije pogodan za promene bilo koje vrste. Takođe, dobro se organizujte i pametno iskoristite radno vreme. Pristižu vam nove obaveze i sada je ključna stvar za vas da se dobro organizujete.

ŠKORPIJA
Neko iz vaše okoline ne želi da sa vama podeli informacije koje su veoma bitne. Pa ipak, vi ćete uspeti da saznate sve što je potrebno. Nečija prava priroda danas izlazi na svetlost dana. Neka vam ovo bude nauk da ne mešate poslovni i privatni život.

STRELAC

Očekujte dobre vesti. Nešto o čemu već duže vreme sanjate i mnogo priželjkujete bi danas moglo da se konačno ostvari. Odnosi sa kolegama, ali i pretpostavljenima su veoma dobri, a komunikacija izuzetna. Imaćete utisak da ste na vrhu sveta!

JARAC
Ukoliko vaš posao ima neke veze sa prodajom ili novčanim transakcijama, izuzetno je bitno da danas budete fokusirani na ono što radite. Moguće su manje greške koje isprva nećete primetiti, ali koje mogu da prerastu u nešto više u ne tako dalekoj budućnosti.

VODOLIJA
Izuzetno ste zadovoljni trenutnom situacijom na poslu i to konačno posle dužeg vremenskog perioda. Svesni ste da ste odradili veliki posao i da je uspeh bio neminovan, a samim tim i poštovanje vaših kolega. Budite ponosni na sebe.

RIBE

Vaša naglašena potreba za dramatizacijom bi danas mogla da uzme maha u vašem poslovnom okruženju. Kolege na ovo neće gledati sa odobravanjem. Možda vas niko neće javno osuđivati, ali budite sigurni da im vaše ponašanje smeta.

Izvor: Horoskopius

Pogledajte još