Direktor KBC Zemun: Netačne tvrdnje o katastrofalnom stanju na pedijatriji

0

Fotografije na kojima se vidi dotrajao nameštaj, napukli podovi i roditelji koji spavaju na podu na odeljenju pedijatrije u KBC Zemun pojavile su se na Fejsbuku uz navode da je ova bolnica "leglo zaraze" u kom deci služe hladne obroke. Tim povodom smo pozvali direktora KBC Zemun Dragoša Stojanovića koji je demantovao sve ove tvrdnje.

Doktor Stojanović je za Nadlanu.com rekao kako se na fotografijama vidi nameštaj koji je rashodovan i koji se nalazi na jednoj od terasa bolnice.

„Ne znam ko je postavio te fotografije i koji su mu motivi, ali to nije u redu u odnosu na ljude koji tamo rade i koiji se jako trude“, kaže Stojanović.

Na naše pitanje da li je istina kako su higijenski uslovi u bolnici loši i da se deci služe hladni obroci, Stojanović je takođe odrično odgovorio.

„Oni koji to tvrde nisu u pravu, zar mislite da bih tako nešto dopustio, posebno na odeljenju na kom se leče deca?!“, rekao je on i pozvao nas da dođemo i sami se uverimo u stanje na ovom odeljenju.

Kontaktirali samo i korisnicu Fejsbuka Vericu Vecerinac, na čijem profilu su postavljene pomenute fotografije iz KBC Zemun, ali do sad nismo dobili odgovor.

Foto: Facebook

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.