Aki je bio sa Sarom samo zbog medijske pažnje?!

Nakon samo dve nedelje „velike ljubavi“, Sara Trajanović stavila je tačku na vezu sa Andrijom Akijem Markovićem jer, kako je rekla za naš list, nije ispunio njena očekivanja! Međutim, kako „Alo!“ saznaje, Sara je odlučila da raskine kada je saznala da je Aki bio sa njom samo zbog medijske pažnje!

Naime, manekenka je od zajedničke prijateljice dobila poruke u kojima je pevač tražio od nje da mu pomogne da nađe novu poznatu devojku s kojom bi se slikao za medije, čime je nameravao i da napakosti Sari zbog njenog prisnog odnosa sa Ivanom Marinkovićem na farmi!

- Otkad je Sara izašla sa farme, sve je dobro funkcionisalo između nje i Akija, iste večeri su se videli i odlučili da budu zajedno. Nekoliko dana su to krili od medija jer su tako posavetovali Andriju ljudi koji brinu o njegovoj karijeri. Međutim, Sara je počela da ide sa njim na nastupe, non-stop su bili zajedno, ali je njoj smetalo to što je morala svima da se pravda ako se negde pojavi bez pevača.
Televizija „Pink“ je u četvrtak organizovala žurku za farmere, gde se ona pojavila bez Akija i pozdravila se sa svim bivšim ukućanima, među kojima je bio i Ivan. Tada su je mediji fotografisali sa njim i to je zasmetalo Akiju.

Ali, to nije bila kap koja je prelila čašu - priča nam izvor blizak Trajanovićevoj.

- Iste večeri, Sara je od prijateljice dobila poruke u kojima Andrija traži od nje pomoć da nađe novu poznatu devojku sa kojom bi se slikao i plasirao u medijima da su u vezi! Time je hteo da se osveti Sari, koja je posle njegovog izbacivanja sa farme utehu našla u Ivanu Marinvkoviću. Ona je takođe pročitala SMS-ove u kojima je pevač priznao da je namerno u medijima pričao da je našao novu devojku jer se osećao izdanim. Nakon toga, pozvala je Akija, imali su raspravu i, iako je najpre rešila da mu oprosti, posle tri dana odlučila je da je za oboje najbolje da se raziđu. Ona odlazi van Srbije na duži period, što je bio još jedan bitan razlog za raskid - završava naš izvor.

Kako bismo se uverili u istinitost ovih informacija, pozvali smo Akija, koji je svu krivicu za raskid preuzeo na sebe!

- Mogu da se složim sa njenom konstatacijom da nisam ispunio njena očekivanja, kao muškarac preuzimam svu krivicu na sebe, jednostavno, nisam uspeo da uskladim ljubav i sve obaveze koje su mi se u poslednje vreme nametale. Jednostvano, nismo uspeli da probudimo isti žar koji se dogodio na farmi, mislim da je to glavni razlog, a ne ono što vi pominjete. Od svih gluposti koje sam do sada čuo o raskidu, ovo je jedna od najvećih. Ako treba da budem iskren, a biću, trenutno osećam veliko olakšanje jer znam da je ovoj priči definitivno kraj - priznao je za naš list Marković.

Pokušali smo da dobijemo i komentar od Sare, ali je ona bila nedostupna.

Izvor: Alo

Pogledajte još