JELENA NAĐ: Najstrašnije izvređala bivšeg supruga i njegovu partnerku!

Naime, Jelena je 3. januara, na dan kad ju je pre tri godine napustio sportski direktor Partizana i otišao da živi s drugom ženom, na društvenoj mreži napisala:

- Meni se ne ponovilo, a nikom se ne dogodilo. Vreme provedeno s njim...

Ljubavnice i batine

Posle njenog statusa usledili su brojni komentari.
- Nekom se već događa. Tek će da vidi - bio je jedan od komentara na koji se Nađova bivša nadovezala.

- Polako. Polako. Mirna bebica, umiljata i najdivnija. Putovanja, pare, pokloni i izlasci, a onda padne mrak na oči i kreću druge ribe, svađe, ljubomora, pa udri, pa više nije najdivniji i dragi, već monstrum kakvog nema.

Tek će da vidi draga gospođa dizajnerka, manekenka, starleta, šta li je - napisala je Jelena i nastavila:
- Gđa Jelena Nađ se razvela i ostala sa svoje troje dece sama kroz život da gura, a druga gđa Nađ otišla je i ostavila dvoje dece - pisala je o Mirni, koja, kako saznajemo, nema decu ni brak iza sebe.

Jelena je tad udarila po familiji Albertove majke:
- Obožavali su me svi, Dolovci posebno. Mama, tetka, ujak. Je.em li im poreklo!!! Zato su dobili snajku za primer sad, da se okite njome, ali nisu ni zaslužili nekog boljeg. Kakav je, dobro se i oženio ikad!!! - posle toga samo je dodala da će se „dušmani poubijati između sebe“.

Zanimljivo je da je njene statuse lajkovala Jelena Stevanović, Nađova bivša devojka, koja ga je kako piše Kurir optužila za teško fizičko zlostavljanje.

Izvor: Kurir

Pogledajte još