Poslanika SNS četvorica mladića napala bejzbol palicom

“Do napada je došlo juče a policija je za tri osobe odredila zadržavanje do 48 sati dok se protiv četvrtog osumnjičenog vodi istraga u redovnom postupku”, rečeno je Tanjugu u vranjskoj policiji.

Nikolić je izjavio danas da su ga u njegovoj advokatskoj kancelariji u tom gradu pretukla četvorica mladića koji su koristili i bejzbol palicu. Nikolić je agenciji Beta rekao da je policija utvrdila da su sva četvorica napadača iz Niša.

Portparol Policijske uprave Vranje Dragan Stamenković je dodao i da je do napada došlo u prostorijama advokatske kancelarije Nikolića i da je policija posle prijave odmah izašla na lice mesta.

Stamenković je naveo i da će nadležnom tužilaštvu protiv osumnjičenih biti podnete krivične prijave zbog ugrožavanja sigurnosti.

Nikolić je, kako prenose lokalni mediji, posle ukazane lekarske pomoći pušten sa lakšim povredama na kućno lečenje.

Ovo je drugi napad na funcionere SNS u Vranju u protekla četiri dana. U nedelju je ispred marketa "Leon" u centru grada napadnut doskorašnji član Gradskog veća u Vranju Srdjan Milošević, koji je ostavku na tu funkciju podneo po nalogu centrale SNS koja je 18. decembra odlučila da SNS izadje iz vladajućih koalicija u deset lokalnih samouprava među kojima je i Vranje.


Blic

Pogledajte još