"Spajdermen iz Paorlenda" uhapšen u Vršcu

0

Vršački policajci uhapsili su prethodne noći provalnika S.M. (29) nakon višeminutne junjave po krovovima kuća u "paorskom kraju", nakon što su on i policajac koji ga je jurio propali kroz krov jedne od kuća. Građani ovog kraja provalniku su nadenuli nadimak "Spajdermen iz Paorlenda".

Nesvakidašnja jurnjava za provalnikom odvijala se noćas u delu Vršca poznatijem kao „paorski kraj“, gde su policajci po krovivima kuća, garaža i šupa, jurili provalnika S.M, iz Vršca.

Osumnjičeni je najpre upao u kuću u kojoj sama živi jedna devizna penzionerka. Međutim, kako se žena probudila iz sna, provalnik se dao u beg i kroz malo prozor na spratu kuće pobega na krov susedne kuće. Galama žene probudila je komšije koje su na krovu primetile provalnika i odmah pozvali policiju koja se na licu mesta pojavila u rekordnom roku.

„To je izgleda iznenadilo provalnika koji se dao u beg preko susednih krovova, a prava drama nastala je kada se jedan od policajaca popeo na krov i dao u potragu za provalnikom dok su mu okupljeni građani sa zemlje davali informacije. Nakon nekoliko minuta kroz jedan od krovova propali su i policajac i provalnik, pa je tako i uhapšen. Bilo je kao u filmovima. Zaista neverovatna situacija“, kaže jedna od stanarki u ovom kraju koja je ceo događaj pratila u pižami sa ulice.

„Zato smo i nazvali provalnika „Spajdermen iz Paorlenda“,
dodaje kroz smeh njena ćerka.

Inače, S.M. je višestruki provalnik u kriminala, a u petak je izašao sa služenja višegodišnje zatvorske kazne u Zabeli.

Izvor: Blic

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.