Zaleđeno kraljevstvo

0

Volt Dizni studio za animaciju predstavlja novu animiranu komediju, ali i avanturu. Neustrašivi optimista Ana (glas Andrijane Oliverić/ Lejle Hot), krenuće na epsko putovanje i udružiće se sa ekstremnim planinarom Kristofom (glas Ivana Bosiljčića) i njegovim pomoćnikom, irvasom Svenom kako bi našli njenu sestru Elsu (Jelena Gavrilović), koja je svojim ledenim čarima zaledila kraljevstvo Arendela u večnu zimu.

Foto: Promo

Susrešće se sa ekstremnim uslovima, poput onih na Everestu, s mističnim trolovima, i urnebesno smešnim Sneškom po imenu Olaf (glas Stefana Bundala / Marka Kona), ali Ana i Kristof će sa svim tim morati da se izbore kako bi spasili kraljevstvo.

– Naša priča je počela s jednostavnom idejom o snazi porodice, a prerasla je u nešto mnogo grandioznije nego što smo mogli da pretpostavimo – dodaje rediteljka Dženifer Li, koja je napisala scenario. – Radi se o borbi straha i ljubavi, ispričanoj kroz porodično, epsko putovanje – njihovu borbu da savladaju strah i pronađu pravo značenje ljubavi.

Smešteno u izmišljeno kraljevstvo Arendel, u filmu Zaleđeno kraljevstvo prikazani su izuzetni predeli koji su inspirisani norveškim spektakularnim pejzažima – od snežnih planina, preko mirnih fjordova.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.