Ovo su najseksi profili Instagrama!

A među njima je svakako i uvid u živote lepih ljudi, ako zbog ničeg drugog, onda zbog toga da odmorimo oči. Nakon što je svet u potpunosti poludeo za najboljom guzom Instagrama, Business Insider je na jednom mestu sakupio najseksi ljude s ove društvene mreže za deljenje fotografija.

Misty Copeland
Pratilaca: 121,110

Ova talentovana 31-godišnjakinja članica je prestižnog American Ballet Theatera, kojem se pridružila kad je imala 16 godina. Na profilu objavljuje iz života, pretežno s proba, snimanja i nastupa.

(old_image)

Cailli i Sam Beckerman
Pratilaca: 121,617

Jednako prekrasne, ove jednojajčane bliznakinje stoje iza popularnog bloga Beckerman Blog koji je privukao velik broj ljudi upravo zbog fotki koje cure objavljuju na Instagramu. Njih su dve iz Toronta, a Instagram upotrebljavaju i kako bi promovisale vlastitu liniju odeće.

(old_image)

Rachel Brathen
Pratilaca: 534,856

Rođena Šveđanka otkrila je jogu na putu u Kostariku nakon srednje škole i potpuno se u nju zaljubila. Trenutno radi na Karibima gde podučava, pogađate, jogu, a fotkama na kojima pokazuje koliko joj dobro ide prepunjen je njen profil na Instagramu.

(old_image)

Emily Ratajkowski
Pratilaca: 689.520

Emily je definitivno bila jedna od najpopularnijih lepotica 2013. godine, a to se odrazilo i na njenom profilu na Instagramu, koji je jako dobar način da iz prve ruke dobijete uvid u njen život ili, tačnije, u jako mnogo seksi fotki.

(old_image)


Massiel Arias

Pratilaca: 902.380

Massiel Arias, 24-godišnja Njujorčanka radi kao instruktorka fitnesa i učestvuje na takmičenjima. Ona na dnevnoj bazi sa svojih 900 hiljada pratilaca deli fotke, savete i motivacione poruke, a ako volite cure koje imaju izvajana tela, njen je profil pravo mesto za vas.

(old_image)

Chiara Ferragni
Pratilaca: 1,7 milijuna

Ova italijanska blogerka koja je postala dizajner cipela uspela je ogroman broj pratilaca privući zahvaljujući svojem besprekornom ukusu, ali i izgledu. U međuvremenu je počela odrađivati i razna snimanja na kojima je sama model, a čitav "paket" koji nudi privlači i do 110.000 posetilaca na dan na njen profil.

(old_image)

Izvor: Index.hr
Foto: Instagram

Pogledajte još