"Infostan" poručio građanima: Pažljivo pročitajte račune

Portparol preduzeća Milica Paunović ističe da "Infostan”" sukcesivno štampa i distribuira uplatnice objedinjene naplate i da ih zato svi korisnici usluga ne dobijaju na kućne adrese u isto vreme.

Prema njenim rečima, veliki broj uplatnica objedinjene naplate distribuiran je 31. decembra prošle godine i svim tim korisnicima popust je obračunat zaključno sa 15. januarom 2014.

"Manji broj korisnika, koji račune plaća sa subvencijama, uplatnice je dobio posle praznika, pa im je zbog toga rok za korišćenje popusta produžen na 20. januar, kako bi oni mogli ažurno da izmire svoje obaveze i plate sa obračunatim popustom",
objašnjava ona.

Paunović je navela da svi korisnici koji su redovne platiše imaju obračunati popust na svojim uplatnicama, "samo što treba pažljivo da pročitaju da li je u pitanju 15. januar za one kojima je račun izdat ranije, ili 20. januar za one kojima je račun izdat početkom januara".

Ona je navela u saopštenju gradske uprave i da korisnici koji račune plaćaju sa subvencijama mogu to da urade do kraja meseca.

"Budući da je 31. decembar bio poslednji dan za korišćenje subvencije za novembarsku uplatnicu objedinjene naplate, izvodi iz banaka su stigli početkom januara",
dodala je Paunović.

Prema njenim rečima, upravo zbog toga oni su poslednja grupa korisnika kojima su štampane decembarske uplatnice i zato im je popust obračunat zaključno sa 20. januarom.

Izvor: Blic

Pogledajte još